ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρανίκας: Επανήλθε και δείχνει την πόρτα της εξόδου σε «συντρόφους» του

Καρανίκας: Επανήλθε και δείχνει την πόρτα της εξόδου σε «συντρόφους» του

Νέες βαρύτατες εκφράσεις.

Την πόρτα της εξόδου σε συντρόφους του δείχνει και πάλι ο Νίκος Καρανίκας με ανάρτησή του, απαντώντας σε όσους διαφώνησαν με τη δήλωση Τσίπρα για τον Δεκαπεντάυγουστο.

Μάλιστα, κάνει λόγο για «αντικοινωνικό αθεΐσμό», «αμόρφωτο και κομπλεξικό μηδενισμό», ενώ αναφερόμενος σε όσους αντέδρασαν τους χαρακτήρισε «σημαντικές και σοβαρές υπάρξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας» που είναι «καλύτερα να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Υπάρχουν στιγμές που έχεις δίκιο και το χάνεις γιατί αυτό δεν βρήκε την λεωφόρο της σωστής επικοινωνίας.

Υπάρχει πάλι η περίπτωση να χάνεις το δίκιο σου γιατί απέναντι σου έχεις κάτι πιο συμπαγές από την αλήθεια.

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις αλλά θα μας πάρει μια μέρα η κουβέντα.
Στην ανάρτηση μου θίχτηκαν κάποια άτομα γιατί τα αποκάλεσα θηλαστικά και γιατί πρότεινα να φύγουν από το κόμμα .

Είναι προφανές ότι θίχτηκαν τα άτομα που έβριζαν και κορόιδευαν τον πρόεδρο με σχόλια όπως, "γελοία, διανθισμένη με μπούρδες" και χλεύαζαν τον πρόεδρο λέγοντας ότι "έπαθε Καμμένο". Για την περίπτωση αυτών των ατόμων γράφτηκαν από εμένα αυτά που γράφτηκαν και κακώς θίχτηκαν άλλα άτομα αλλά προφανώς η τασική (53) και όχι Ταξική συγγένεια τους ανέβασε στα κεραμίδια.

Το αποτέλεσμα εκνευρισμού δεν είναι ιδιο με το αποτέλεσμα της νυφαλιώτητας αλλά αφήνει ένα στίγμα με διπλή όψη. Η μια όψη έχει λεία επιφάνεια και η άλλη τραχιά. Η τραχιά προφανώς δεν είναι δημοφιλής και αποκτάει αντιπάθειες.

Γι'αυτές τις αντιπάθειες υπάρχει η συγγνώμη αλλά για την εμπάθεια και την ειρωνεία απαιτείται επιμονή και συνέχιση της αντιπαράθεσης.

Μια συγνώμη και μια υπομονή είναι η περίπτωση που θα καταθέσω.»

Στην αρχική του ανάρτηση ο Ν. Καρανίκας έκανε λόγο για «αντικοινωνικό αθεΐσμό», «αμόρφωτο και κομπλεξικό μηδενισμό», ενώ αναφερόμενος σε όσους αντέδρασαν σημείωσε: «Θα τις/τους έλεγα ότι είναι καλύτερα να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Η αρχική ανάρτηση του Ν. Καρανίκα:

«Ο αντικοινωνικός αθεϊσμός δεν σημαίνει Αριστερά ούτε και πολιτισμό. Αντιθέτως θυμίζει αμόρφωτο και κομπλεξικό μηδενισμό.

Κάτι αστείες υπάρξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας που ενοχλήθηκαν με τον Αλέξη Τσίπρα, που χαιρέτισε με σεβασμό την μεγάλη γιορτή του χριστιανισμού, ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενός κόμματος της αριστεράς με παράδοση και μνήμη, καλύτερα να παρατήσουν την αριστερά και να πιάσουν αριστερό στασίδι στην δημαγωγία και την απραξία των μικροαστών δημοσιοσχετιστών με τις συναισθηματικές σαλιάρες, στις ταβέρνες και τα bar.

Ο Άρης Βελουχιώτης όσο αποτελεί αριστερό και λαϊκό σύμβολο τόσο θα σας θυμίζω ότι δεν είμαστε μηδενιστές και άσχετοι με τις παραδόσεις του λαού. Δίχως να αναπαράγουμε τις μεταφυσικές ανησυχίες τους, σεβόμαστε τον πολιτισμό της διαφορετικότητας. Στεναχωριέμαι που στο όνομα της αριστεράς κάτι θηλαστικά του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας μιλάνε με ύφος μηδενιστών και γνώσεις κουραμπιέ του πρωτοετούς αμόρφωτου αριστεριστή, κατηγορούν τον Τσίπρα έχοντας όμως ως θηλαστικά τον αέρα του ελαφρόμυαλου μέλους, θα τις / τους έλεγα ότι είναι καλύτερα να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και να συνεχίσουν την πορεία τους σε γκρουπες των αριστεριστών ώστε να περνάνε όμορφα μεταξύ τους λέγοντας σαχλαμάρες ανιστόρητες.

Υ.Γ. (στην ώρα του)
Τα παραπάνω είναι προσωπικές μου απόψεις και η ένταση της γραφής είναι λόγω της αίσθησης άδικου προς την ιστορία, το κόμμα και τον πρόεδρο.»

Και η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα που προκάλεσε τις αντιδράσεις:

Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Την Aνύμφευτη Nύμφη, την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Ελεούσα, τη Γιάτρισσα, τη Θαλασσινή, την Παρηγορήτρα. Τη Μάνα που προστατεύει τους αδύναμους και σκέπει τους αδικημένους. Που συγχωρεί και δεν τιμωρεί, και το όνομά της βρίσκεται στα χείλη όσων αισθάνονται ότι έχουν την ανάγκη της.

Στις σκοτεινές μέρες που περνάμε, με την υγειονομική και την οικονομική κρίση, αλλά και με τις τουρκικές προκλήσεις σε βάρος της πατρίδας μας, χρειαζόμαστε όλες και όλοι το κουράγιο, την ελπίδα, το φως, που η πίστη καθενός, αλλά και ο σεβασμός στην πίστη καθενός, στις παραδόσεις και στη λαϊκή ψυχή, μπορούν να προσφέρουν.

Χρόνια πολλά στις απανταχού Ελληνίδες, χρόνια πολλά στους απανταχού Έλληνες!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Πόλεμος» υποβρυχίων στο Αιγαίο: Πώς ελληνικά ελικόπτερα «ξετρύπωσαν» Τούρκο εισβολέα