ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για τις διακοπές ρεύματος: Θα διορθωθούμε, ενοχλητική η επικάλυψη αρμοδιοτήτων

Μητσοτάκης για τις διακοπές ρεύματος: Θα διορθωθούμε, ενοχλητική η επικάλυψη αρμοδιοτήτων

Νέο μήνυμα για αλλαγές που πρέπει να γίνουν μετά το τεράστιο πρόβλημα με τις διακοπές ρεύματος και το πινγκ πονγκ των ευθυνών έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ενημερώνοντας την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο της καθιερωμένης μηνιαίας συνάντησης, ο κ. Μητσοτάκης αρχικά είπε ότι «καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες για να αποκατασταθούν τα προβλήματα».

«Κι εμείς θα διορθωθούμε και θα γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ειδικά σε περιοχές στο Διόνυσο και την Εκάλη έπρεπε να ξαναχτίσουμε το δίκτυο της ηλεκτροδότησης από την αρχή. Τόσα πολλά ήταν τα δέντρα που έπεσαν».

Παράλληλα έκανε λόγο για άλλη μια φορά για «ενοχλητική επικάλυψη αρμοδιοτήτων» τονίζοντας ότι «δέσμευσή μου είναι ότι το ζήτημα αυτό πρέπει να επιλυθεί στα πλαίσια ενός νόμου πλαίσιο ώστε ο καθένας να γνωρίζει που αρχίζει και πού τελειώνει η ευθύνη του για να υπάρχει λογοδοσία».

Υπενθυμίζεται ότι βάσει της τελευταίας ενημέρωσης του ΔΕΔΔΗΕ το πρωί της Παρασκευής υπάρχουν ακόμα 3.500 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε ότι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στα βόρεια και ανατολικά προάστια της Αττικής θα λειτουργήσουν καταστήματα με είδη θέρμανσης και σιδερικών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μήνυση σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη για βιασμό 14χρονου - Μηνυτήρια αναφορά και από τη Μενδώνη