ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία προς Ηλιόπουλο: «Δεν πρόκειται μόνο για αντίφαση, αλλά για τρικυμία εν κρανίω»

Νέα Δημοκρατία προς Ηλιόπουλο: «Δεν πρόκειται μόνο για αντίφαση, αλλά για τρικυμία εν κρανίω»

Με σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, τοποθετήθηκε για την τη χθεσινή ανάρτηση του κ. Ηλιόπουλου, σχετικά με τις κατηγορίες προς πρωθυπουργό και την υπουργό Πολιτισμού.

Για "προσπάθεια συγκάλυψης τόσων ημερών" κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και την υπουργό Πολιτισμού ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για τις συγκεκριμένες κατηγορίες εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία στην οποία αναφέρει:

«Αντί απάντησης στον ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπουμε στη χθεσινή ανάρτηση του κ. Ηλιόπουλου, ο οποίος μέσα στην ταραχή του, σε 4 γραμμές αναίρεσε πλήρως όλα τα μυθευματα του ΣΥΡΙΖΑ περι δήθεν συγκάλυψης.

Η 6/2 πού όπως λέει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, «διαβάσαμε τη συγκλονιστική καταγγελία του Νίκου Σ.», είναι η μέρα που υπέβαλε την παραίτηση του ο Δ. Λιγνάδης. Κι έγινε αποδεκτή την ίδια στιγμή.

Πώς γίνεται λοιπόν να υπάρχει συγκάλυψη στη συνέχεια, όταν έχει γίνει δεκτή η παραίτηση από την πρώτη ημέρα; Δεν πρόκειται μόνο για αντίφαση, αλλά για τρικυμία εν κρανίω που ακυρώνει τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, σε μια σκοτεινή υπόθεση που βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης η οποία έχει πλέον το λόγο».

Σε ανάρτησή του στα social media, μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ήταν 6/2. Τότε διαβάσαμε τη συγκλονιστική καταγγελία του Νίκου Σ. Μενδώνη και Μητσοτάκης φέρουν ευθύνη για την προσπάθεια συγκάλυψης τόσων ημερών".

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λιγνάδης: Κακουργηματικές κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή - Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί