ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπηλιωτόπουλος: Η αλλαγή ηγεσίας δεν θα εξαγνίσει το ΠΑΣΟΚ

Σπηλιωτόπουλος: Η αλλαγή ηγεσίας δεν θα εξαγνίσει το ΠΑΣΟΚ

Βολές κατά του ΠΑΣΟΚ και κατά του Ευ. Βενιζέλου εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, υπενθυμίζοντας ότι ο υπουργός Οικονομικών συμμετείχε στην πολιτική που μας οδήγησε στην αποτυχία.

«Ο Ευ. Βενιζέλος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα λάθη της διετίας» δήλωσε στον realfm o Α. Σπηλιωτόπουλος τονίζοντας ότι «η αλλαγή ηγεσίας δεν θα εξαγνίσει το ΠΑΣΟΚ».

«H υποψηφιότητα Βενιζέλου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μπορεί να βοηθάει στη συσπείρωση του κόμματός του, όμως κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει ότι «συμμετείχε σε μία πολιτική που μας οδήγησε στην αποτυχία του πρώτου μνημονίου».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος υπεραμύνθηκε τη θέση Σαμαρά ότι μόνο μία αυτοδύναμη κυβέρνηση μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

«Με την αυτοδυναμία αποφεύγεις την... τρομοκρατία μεταξύ των κομμάτων, είναι πολιτική σταθερότητα και αποφυγή των πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων» επεσήμανε ο τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ και σημείωσε πως «εάν δεν υπάρξει μόνοιασμα του λαού σε εθνική συνεννόηση τότε η χώρα είναι καταδικασμένη να αποτύχει».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ξεκαθάρισε πάντως πως η ΝΔ ακόμη και με αυτοδυναμία δεν πρόκειται να συμπεριφερθεί αλαζονικά.