ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπηλιωτόπουλος: Η Αριστερά έχει τη λογική της Kinder εκπληξης

Σπηλιωτόπουλος: Η Αριστερά έχει τη λογική της Kinder εκπληξης

Αισιόδοξος για τις δημοσκοπήσεις όσο και για το αποτέλεσμα των εκλογών εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

«Δεν πρέπει να κοιτάμε ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, ούτε ποιοί τρέχουν πίσω από μας. Όταν ξεκινάει η τελική ευθεία πρέπει να κοιτάει, όπως ο δρομέας, πως θα κόψει πρώτος το νήμα».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής την Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ, επισημαίνοντας ότι ο κ. Σαμαράς έκανε προσκλητήριο συσπείρωσης όλων των δυνάμεων που υπηρετούν μια ενωμένη και μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη.

Όσον αφορά στις προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ, ο κ. Σπηλιωτόπουλος, διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται ο Αντώνης Σαμαράς να ανακοινώσει, ως κυβέρνηση, νέα μέτρα χωρίς να εξηγήσει στους πολίτες τους πραγματικούς λόγους που αυτά πρέπει να ληφθούν, ενώ σημείωσε τις «ομοιότητες» της ΝΔ με την Αριστερά στα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα της χώρας.

«Με την Αριστερά δεν μας χωρίζει η διάγνωση του προβλήματος της χώρας. Στη διάγνωση η στο ευχολόγιο είμαστε στην ίδια όχθη. Προφανώς θέλουμε καλύτερες μέρες, προφανώς θέλουμε μεγαλύτερους μισθούς καλύτερη ποιότητα ζωής περισσότερες αυξήσεις. Το πρόβλημα που μας χωρίζει με τη αριστερά είναι η θεραπεία. Η διάγνωση έχει γίνει.

Τι ακριβώς προτείνει η Αριστερά την επόμενη μέρα. Αυτά δεν τα ακούμε Ακούσαμε μόνο την περιγραφή του προβλήματος . Δεν ακούσαμε τίποτα για τις λύσεις. Ε, δεν μπορούμε να πηγαίνουμε συνεχώς με τη λογική της έκπληξης - kinder. Ψηφίστε μας και θα δείτε».