ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λευτέρης Βαρουξής: «Η Ηλεία της νέας εποχής χρειάζεται τη δύναμή σας στις εκλογές»

Λευτέρης Βαρουξής: «Η Ηλεία της νέας εποχής χρειάζεται τη δύναμή σας στις εκλογές»

Με σχέδιο συγκροτημένη πρόταση που ήδη έχουμε και με «σύμμαχο» την δική σας αγάπη για το Νομό μας θα το πετύχουμε…», είπε συγκινημένος ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ, σε ομιλία του στην Αθήνα για τις εκλογές.

Μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, Λευτέρης Βαρουξής.

«Πάντα, πίστευα και πολύ περισσότερο τώρα ότι οι Ηλείοι της Αθήνας, οι αγαπημένοι μου συμπατριώτες, είναι η δύναμη και η αιχμή για τις διεκδικήσεις και τις επιδιώξεις μας...

Ναι, εσείς είστε το πιο «ισχυρό χαρτί» , ο μεγαλύτερος σύμμαχος, ο πιο βασικός μας παράγοντας για να πετύχουμε...

Nα κερδίσουμε... , να πάμε την Ηλεία ένα ακόμη βήμα μπροστά….»

Μα αυτά τα λόγια ο Υποψήφιος βουλευτής Ηλείας Λευτέρης Βαρουξής υποδέχθηκε τους παρευρισκόμενους στην εντυπωσιακή από συμμετοχή συγκέντρωση της Αθήνας στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Εκεί που οι Ηλείοι του επεφύλαξαν μια παρουσία ενθουσιώδη και ιδιαίτερα συγκινητική, εκεί που τον χειροκρότησαν θερμά , εκεί που ο ίδιος έσφιξε το χέρι με ευγνωμοσύνη στον καθένα ξεχωριστά….

Ο Λευτέρης Βαρουξής στην ομιλία του έδωσε το έναυσμα μιας κοινής πορείας και αμοιβαίας συνεργασίας και μίλησε με λόγια καρδιάς για τον τόπο μας και την ανάγκη της ανάπτυξης του , λέγοντας :

«Η αποψινή μας συνάντηση, ας γίνει η αφετηρία μιας νικηφόρας διαδρομής προς την 21η Μαΐου. Για την ισχυρή Ελλάδα και την ανανεωμένη, δυνατή Ηλεία μας.

Συνάντηση που θα στείλει το ηχηρό μήνυμα ότι το χθες μπαίνει οριστικά στην άκρη...

Και ότι το σήμερα και το αύριο ανοίγεται διάπλατα μπροστά μας! Ξεκάθαρα... Αισιόδοξα... Δυναμικά!!

Από εσάς αντλώ το μεγαλύτερο κίνητρο! Και για αυτό σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά μέσα από την καρδιά μου!!»

Τη συγκέντρωση, μεταξύ άλλων, χαιρέτησαν ο πρώην Υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης , η Ηλεία στην καταγωγή και μία από τις πλέον δυναμικές γυναίκες του Ελληνικού Κοινοβουλίου Φωτεινή Πιπιλή, ο Γ.Γ. Επικοινωνίας & Ενημέρωσης Δημήτρης Γαλαμάτης, Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης , ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικών Θεμάτων Δυτ. Ελλάδας Θοδωρής Βασιλόπουλος, οι Δήμαρχοι Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος και Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και επίτιμος δημότης Αρχ. Ολυμπίας Γιάννος Γραμματίδης, ο Ηλείος Δντής της «διαΝΕΟσις» Διονύσιος Νικολάου και ο καθηγητής και Πρόεδρος της «HK Hellas» Γιάννης Λουκάς.

Εξ άλλου μηνύματα έστειλαν ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και Αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού Συμβουλίου Βαγγέλης Μειμαράκης και ο πρώην επίτροπος και επίσης υποψήφιος βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Στις αξιοσημείωτες παρουσίες , πέραν των όσων χαιρέτησαν, δίνοντας το δικό τους στίγμα στην συγκέντρωση , ήσαν του Προέδρου του μεγάλου βαλκανικού forum «DELPHI ECONOMIC» Συμεών Τσομώκου, του τ. Προέδρου American Hellenic Institute Γιώργου Οικονόμου , του πρώην Προέδρου του Οργανισμού Εργατικής Εστίας Στάθη Πεκιά, του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστα Λεβέντη , του Προέδρου ΣΤΑΣΥ Αθανάσιου Κοτταρά , του πρώην βουλευτή Ηλείας Παναγιώτη Αδρακτά, του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Ηλία Ανδριόπουλου,του γνωστού στιχουργού και ηθοποιού - εμπνευστή της Γιορτής του Αη Γιάννη Μακρισίων Γιάννη Τζουανόπουλου, της σκηνοθέτιδος παραγωγού Φωτεινής Γκάβαλου, της υψίφωνου Κάτιας Πάσχου, του Αντιδήμαρχο Πύργου Γιάννη Αργυρόπουλου, του υποψήφιου δήμαρχου Ήλιδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, του υποψήφιου Δήμαρχου Γορτυνίας Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, του Στρατηγού Προέδρου των Αποστράτων Ηλείας Γιώργου Σταματόπουλου, του καρδιοχειρουργού Γιώργου Σταυρόπουλου, του μαιευτήρα Νίκου Λινάρδου, του γιατρού Γιάννη Μπράμου, των Προέδρων των Εταιριών ARATOS Νίκου Μπογονικολού και AXIVEN Ανδρέα Παπαδάτου, του δικηγόρου Βασίλη Αραχωβίτη, του Συμβούλου Πολιτικής Επικοινωνίας Βασίλη Σοφιανού, των Συμβούλων του Περιφερειάρχη Δυτ Ελλάδας Γιώργου Σύρμου και Γιάννη Μάκκα , του Ηλείου καθηγητού Αιματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών Κώστα Κωνσταντόπουλου κ.α