ΣΥΡΙΖΑ: Καρφί Πολάκη σε Τσακαλώτο και Ζανέτ Τσίπρα σε Αχτσιόγλου

Κρυφά κρατά τα... χαρτιά της σχετικά για το ποιον/ποια υποψήφιο/ υποψήφια προτιμά για την Προεδρία του κόμματος, η Συντονίστρια Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και αδελφή του Αλέξη Τσίπρα, Ζανέτ Τσίπρα, επιλέγοντας, ωστόσο, να τοποθετηθεί αλληγορικά για το θέμα.

ΣΥΡΙΖΑ:  Καρφί Πολάκη σε Τσακαλώτο και Ζανέτ Τσίπρα σε Αχτσιόγλου
Facebook
1'

Παραλληλίζοντας με τον μύθο του Αισώπου για το λαγό και τη χελώνα, η κ. Τσίπρα μιλά για «ανατροπή» του, λέγοντας πως «δεν είμαστε ηλίθιοι», με φόντο τις εσωκομματικές διαδικασίες που «τρέχουν» για την διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Εγώ δεν θα πάρω θέση υπέρ καμμίας και κανενός (φανερά) όμως λέω... όμως.. ο μύθος του Αίσωπου για τον λαγό και την χελώνα…γράφτηκε πχ…γύρω στα 500 πχ και 2023 μας κάνουν 2.523 χρόνια… εεεε λοιπόν μήπως να τον ανατρέψουμε…ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ….Έλεος πια….

«Να τα βάλουμε κάτω λοιπόν. Αλλά όλα μα όλα» απαντά η ίδια σε μηνύματα φίλων της, που έσπευσαν να σχολιάσουν τα γραφόμενα της, δηλώνοντας πως «θα είμαι παντού, γιατί απλά εγώ είμαι ανιδιοτελώς στην αριστερά παιδιόθεν».

Η κύρια Τσίπρα απάντησε και σε σχόλιο χρήστη του μέσου που «φωτογράφισε» την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου, λέγοντας πως «κι αυτό το 'με τους πολλους" τι ειναι τωρα? Πού μας πάει?» με την Ζανέτ Τσίπρα να απαντά πως «θέλει, πρέπει (άποψη εκφράζω και ίσως να κάνω λάθος) καθαρές θέσεις…και με τις καθαρές θέσεις ο καθένας μας να αποφασίσει….Αυτά τα λίγο έτσι και λίγο γιουβέτσι…δεν βοηθάμε… αυτό και μόνο….».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:34ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο TikToker Manolο