ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Καρράς: Όταν ο πρωθυπουργός απαντούσε στο Newsbomb.gr με στίχους του

Βασίλης Καρράς: Όταν ο πρωθυπουργός απαντούσε στο Newsbomb.gr με στίχους του

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ωστόσο τα τραγούδια του έμειναν στην ιστορία

Η ελληνική μουσική σκηνή θρηνεί τον χαμό του Βασίλη Καρρά ο οποίος σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο αντίκτυπος των τραγουδιών του φυσικά πέρασε τα όρια της μουσικής, με τους στίχους που βγήκαν από τα χείλη του να γράφουν τη δική τους ιστορία.

Χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη φετινή ΔΕΘ, καθώς μετά από ερώτηση που του έγινε από τη διευθύντρια του Newsbomb.gr, Αμαλία Κάτζου, επέλεξε στίχους από τραγούδι του Βασίλη Καρρά για να απαντήσει.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε σχετικά με δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναλαμβάνει μία θέση στην Ευρώπη, στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, στην Κομισιόν, ακόμα και ως γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, διαψεύδοντας τα εν λόγω σενάρια.

«Με αιφνιδιάζετε κυρία Κάτζου», είπε ο πρωθυπουργός και στη συνέχεια παρέπεμψε στο τραγούδι «Δεν πάω πουθενά», του Βασίλη Καρρά. «Θυμάμαι ένα τραγούδι που λέει ‘δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω’; Σας καλύπτει αυτή η απάντηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός

Δείτε το video: