ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάγκαλος: Δεν έχω να πληρώσω τους φόρους και πουλάω ακίνητα

Πάγκαλος: Δεν έχω να πληρώσω τους φόρους και πουλάω ακίνητα

Αδυναμία να καταβάλλει τους φόρους που οφείλει δηλώνει ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Σε συνέντευξή του στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής», ο πρώην αντιπρόεδρος επί κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, απαντώντας στο ερώτημα αν κατάφερε τελικά να πουλήσει κανένα ακίνητο, όπως έλεγε, για να καταβάλλει τα χαράτσια της ΔΕΗ, απάντησε: «Χωρίς καμία διάθεση χιούμορ, αυτήν τη στιγμή είμαι σε αδυναμία να καταβάλω φόρους που οφείλω. Πουλώ ακίνητα, αλλά κανείς δεν αγοράζει».

Σε συνέντευξή του τον Σεπτέμβριο του 2011, ο Θόδωρος Πάγκαλος δήλωνε αδυναμία καταβολής του ειδικού τέλους ακινήτων και αποκάλυπτε ότι αναζητούσε αγοραστές για την ακίνητη περιουσία του, προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Πάγκαλoς, αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, επαναλαμβάνει ότι δύο είναι τα κύρια θέματα για την παράταξη: «Γνωρίζω τι θα πω εγώ στο συνέδριο. Δεν ξέρω τι θα πουν οι υπόλοιποι ούτε ποιους θα έχει η πλειοψηφία. Τα συνέδρια των κομμάτων συζητούν τα πάντα και το θέμα ηγεσίας αν τεθεί. Δεν είναι όμως αυτό το κύριο θέμα αυτήν τη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ. Τα κύρια θέματα είναι δύο: Η κατάργηση του σταυρού προτίμησης και η υιοθέτηση νέου εκλογικού συστήματος μικτού χαρακτήρα, η τροποποίηση ριζικά του τρόπου λειτουργίας και η λήψη αποφάσεων στο κόμμα».