Ποιοι θέλουν να σταματήσουν τους εισαγγελείς

NEWSBOMB

Ποιοι θέλουν να σταματήσουν τους εισαγγελείς

Πώς το Newsbomb ακύρωσε τα σχέδια των διεφθαρμένων...

Οι αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του Newsbomb.gr που αποκάλυψε με ημερομηνίες και ονόματα τα δείπνα της διαπλοκής που είχαν ως μενού την αποδυνάμωση των οικονομικών εισαγγελέων, ακύρωσαν το πρώτο μέρος του σχεδίου.

Ακολούθησαν οι ενέργειες των ηρωϊκών λειτουργών της δικαιοσύνης που απέδειξαν ότι δεν πτοούνται από βαρύγδουπα ονόματα, επικοινωνιακές απειλές και παρεμβάσεις κονδυλοφόρων.

Οι μεθοδεύσεις που θα περνούσαν «νύχτα» στην βουλή ανατράπηκαν άρον άρον βλέποντας το κλίμα που είχε δημιουργηθεί στην κοινωνία. Τώρα τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα, αφού μετά το σφυροκόπημα της δικαιοσύνης στην διαπλοκή, όλοι οι Έλληνες έγιναν μια γροθιά γύρω από τους ηρωϊκούς εισαγγελείς.

Δεν περιμένουμε βέβαια ότι το σύστημα διαφθοράς που δομήθηκε επί δεκαετίες σε σκοτεινούς διαδρόμους θα πέσει σε λίγα εικοσιτετράωρα. Οι δεσμεύσεις είναι πολλές και όλοι γνωρίζουν ότι εάν πέσει ένας διεφθαρμένος, θα καταρρεύσουν αύτανδροι.

Τα ερωτήματα

Ποιός θα ψαρέψει λοιπόν στα θολά νερά επιχειρώντας να περάσει σε συζήτηση για την αλιεία γάμπαρης τροπολογίες εκτροπής; Τι λέει γι' αυτό ο υπουργός Δικαιοσύνης; Επιμένει ακόμα να επιχειρήσει το ευφυολόγημα περί «εισαγγελέως για την διαφθορά»; Κάποιοι επιμένουν ότι έχει βρεθεί και το «πρόσωπο». Ένα ελκυστικό πρόσωπο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, που βρίσκεται 24 ώρες στην διάθεση της διαπλοκής ακόμα και με ένα τηλέφωνο.

Εμείς θα τους προτείνουμε να κρατήσουν το «πρόσωπο» ως ευχάριστη συντροφιά σε δείπνα με «καρδιοχτύπια» και να μην παίζουν με το μέλλον αυτής της χώρας. Ήδη την έχουν βλάψει αρκετά. Ώρα να την αφήσουν σε αυτούς που θα την ξαναστήσουν στα πόδια της, με αιχμή του δόρατος λειτουργούς όπως ο Πεπόνης και ο Μουζακίτης.

Διαβάστε επίσης:

Άθλια μεθόδευση για να παρακαμφθεί ο Πεπόνης

Δημοσιογράφοι, πράκτορες και άλλοι σε δείπνο καμαρίλας και διαπλοκής

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved