ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Σταθόπουλος για το θάνατο 19χρονου:Αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν

Ν. Σταθόπουλος για το θάνατο 19χρονου:Αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν

Εάν πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σχετικά με το περιστατικό με τον 19χρονο το υπουργείο Μεταφορών θα τις αποδώσει, διαβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Νίκος Σταθόπουλος, σημειώνοντας πάντως ότι τον πρώτο λόγο τον έχουν τώρα η αστυνομία και η δικαιοσύνη.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Σταθόπουλος σημείωσε ότι η διοίκηση της Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. κινείται με βάση τις οδηγίες που έλαβε από την εισαγγελία στο πλαίσιο της έρευνας.

Συνέστησε επίσης ψυχραιμία, προς κάθε κατεύθυνση. Το γεγονός, πρόσθεσε, είναι τραγικό, και δεν πρέπει κανείς να προκαταλαμβάνει την έρευνα.

Διευκρίνισε επίσης, ότι οι υπάλληλοι της ΟΣΥ που χρησιμοποιούνται ως εθελοντές ελεγκτές, εισπράττουν όντως ένα ποσοστό από τα πρόστιμα, όταν αυτά καταβληθούν, αλλά σε κάθε περίπτωση τα χρήματα αυτά δεν ξεπερνούν τα 200 με 250 ευρώ τον μήνα, όσα πρόστιμα κι αν επιβάλουν, καθώς ενισχύουν τα δεδομένα του ενιαίου μισθολογίου.

Στο μεταξύ, κλειστή είναι η Παναγή Τσαλδάρη λόγω της κηδείας του 19χρονου που θα τελεστεί στις 17.00 στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου Περιστερίου. Mε απόφαση της ΟΣΥ Α.Ε. έχουν σταματήσει τα δρομολόγια των τρόλεϊ 12, 24, 25 τα οποία εξυπηρετούν την περιοχή, υπό τον φόβο επεισοδίων. Τα δρομολόγια θα αρχίσουν να διεξάγονται κανονικά μετά το τέλος της κηδείας.

Διαβάστε ακόμη: Το τελευταίο αντίο στον άτυχο 19χρονο

Αναπαράσταση στο μοιραίο τρόλεϊ

Αυτός είναι ο 19χρονος Θανάσης που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλεϊ

19χρονος σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλεϊ για ένα εισιτήριο

Νέα διάσταση στο θρίλερ με τον 19χρονο