ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στον τάκο» ξανά ο Τατσόπουλος από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

«Στον τάκο» ξανά ο Τατσόπουλος από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Σε κλίμα έντονης δυσφορίας, σύμφωνα με πληροφορίες, συζήτησε σήμερα το απόγευμα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ τις αλλεπάλληλες τηλεοπτικές εμφανίσεις και δηλώσεις του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου με τις οποίες εκφράζει δημόσια διαφωνίες με την πολιτική του κόμματος σε σειρά ζητημάτων και ενώ το όλο θέμα θεωρούνταν λήξαν μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Πολιτικής Γραμματείας έθεσαν «θέμα Τατσόπουλου» πριν συζητηθεί η προγραμματισμένη ατζέντα της συνεδρίασης, για την τακτική που θα ακολουθήσει το κόμμα στο θέμα των πλειστηριασμών. Κατά τη συζήτηση εκφράστηκε έντονη δυσφορία για τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Τατσόπουλος παρουσίασε τη συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και τις αναφορές του για σταλινισμό και για «ζαχαριαδικές» αντιλήψεις στο κόμμα.

071A4984AC37AA695AFCBC62C86C6E6D

Επειδή όμως ο κ. Τατσόπουλος δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, η Πολιτική Γραμματεία παρέπεμψε το θέμα στο προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης το οποίο αναμένεται να συνεδριάσει αύριο το μεσημέρι για σειρά θεμάτων, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί το εν λόγω θέμα σε αυτή ή σε άλλη συνεδρίαση.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ: Να λειτουργείτε ως κυβέρνηση!

Σε κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ – Προς αποχώρηση ο Τατσόπουλος

Μουλόπουλος: Γελωτοποιός και βιζιτού ο Τατσόπουλος

Προς «διαζύγιο» Τατσόπουλος και ΣΥΡΙΖΑ

Βούτσης: Ο Τατσόπουλος δεν θα διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ (vid)