ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοσέλιδο σε Σκοπιανή εφημερίδα η Χρυσή Αυγή

Πρωτοσέλιδο σε Σκοπιανή εφημερίδα η Χρυσή Αυγή

Με πρωτοσέλιδο θέμα το ελληνικό ακροδεξιό κόμμα «Χρυσή Αυγή» και τις νέες αποκαλύψεις περί παραστρατιωτικής εκπαίδευσης σε τοποθεσία της Πελοποννήσου κυκλοφόρησε η εφημερίδα Dnevnik των Σκοπίων .

«Ορισμένα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, δημοσίευσαν χθες, φωτογραφίες από το στρατόπεδο εκπαίδευσης της Χρυσής Αυγής, όπου φαίνονται καθαρά τα ναζιστικά σύμβολα και τα όπλα του κόμματος» αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει

«Οι φωτογραφίες αποτελούν μέρος των υπόπτων για τη δολοφονία του ράπερ Παύλου Φύσσα, τον Σεπτέμβριο, όπου στάθηκε αφορμή να ξεκινήσει μια σειρά συλλήψεων μελών της Χρυσής Αυγής».

Τέλος, αναφέρει πως η «Χρυσή Αυγή», η οποία είναι πλέον τρίτο κόμμα στην Ελλάδα, διαθέτει 18 βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ενήργησε ως εγκληματική οργάνωση επί 26 χρόνια, αλλά μόλις τώρα αποκαλύφθηκαν οι εγκληματικές δραστηριότητές της. Ως εκ τούτου, το κόμμα έχασε τη χρηματοδότησή του από το κράτος, όπως αποφασίστηκε από το Κοινοβούλιο, αλλά παρά τις συλλήψεις, η Χρυσή Αυγή απολαμβάνει τη στήριξη των πολιτών.