ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Γ.Παπανδρέου στις εκλογές

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Γ.Παπανδρέου στις εκλογές

Δύσκολη έως απίθανη πρέπει να θεωρείται μετά τα γεγονότα του Ζαππείου, η συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές.

Στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ξένο σώμα πλέον τον πρώην πρωθυπουργό και γιο του ιδρυτή του κόμματος, χωρίς επίσημα πάντως να είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε διαγραφές.

Όπως έλεγε χθες στέλεχος που κινείται στο περιβάλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου, θα ήταν δώρο προς τον Παπανδρέου μια ενδεχόμενη διαγραφή, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως αυτό δε σημαίνει ότι πλέον θα υπολογίζουν την άποψη του.

Το μεγάλο ερωτηματικό βέβαια που απομένει να δούμε είναι αν οι βουλευτές και τα στελέχη που βρίσκονται στο στρατόπεδο του Παπανδρέου περιληφθούν στην προσπάθεια που θα κάνει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές ή αποκλειστούν προκειμένου να ολοκληρωθεί η προσπάθεια "αποπαπανδρεοποίησης" του κόμματος.

Συνεργάτες του προέδρου του κόμματος πάντως, λένε χαρακτηριστικά πως όσοι ασπάζονται αυτά που είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στο Ζάππειο, "ανήκουν μάλλον σε άλλο κόμμα και θα πρέπει να το αντιληφθούν σύντομα".

Διαβάστε επίσης

Λοβέρδος εναντίον Αρβανιτόπουλου