ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταύρος Θεοδωράκης: Αν το «Ποτάμι» πάρει 10% θα μας ακούσουν

Σταύρος Θεοδωράκης: Αν το «Ποτάμι» πάρει 10% θα μας ακούσουν

Στην εκτίμηση ότι αν το «Ποτάμι» πάρει ένα 10% στις βουλευτικής εκλογές της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου, η φωνή του κόμματος θα ακουστεί, προχώρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Έθνος της Κυριακής» ο κ. Θεοδωράκης τόνισε: «Τους πληρώσαμε ακριβά και τους Συριζαίους και τους Νεοδημοκράτες και τα προβλήματα δεν λύθηκαν. Ελπίζω λοιπόν οι πολίτες να τους ψαλιδίσουν και να ισχυροποιήσουν το Ποτάμι».

«Έχει μεγάλη σημασία και η μία ψήφος σε αυτές τις εκλογές» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, επισημαίνοντας ότι ένα δυνατό Ποτάμι θα προτείνει τη δημιουργία ενός μικρού κυβερνητικού σχήματος, όπου δεν θα είναι πλειοψηφία οι παλιοί υπουργοί και οι μεταρρυθμίσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής που θα εφαρμοστεί.

«Αν περνάει από το χέρι μας, δεν θα επιτρέψουμε την ανακύκλωση του παλιού προσωπικού», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού. «Ο ρόλος των προσώπων στην Ελλάδα, σε μια χώρα με αδύνατους θεσμούς, είναι καθοριστικός. Είδατε τι έγινε στη Βουλή με την κυρία Κωνσταντοπούλου. Ή που μας πήγε η κυρία Χριστοδουλοπούλου. Για να μην μιλήσω για τον κ. Χαικάλη, τον κ. Παρασκευόπουλο και τον κ. Μπαλτά. Εμείς λοιπόν είμαστε υπέρ των επαϊόντων και όχι των φανατικών, των άσχετων και των ιδεοληπτικών».

Κάνοντας μια σύντομη αποτίμηση της παρουσίας του «Ποταμιού» έως σήμερα, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι «προσπάθησε να κάνει όλα αυτά που θεωρούνταν απαγορευμένα στην Ελλάδα. Στην Βουλή δεν μπήκαμε σε στρατόπεδα. Κάναμε δημιουργική αντιπολίτευση. Καταθέταμε για όλα πλήρης προτάσεις. Στηρίξαμε τη χώρα στην Ευρώπη».

Σχετικές ειδήσεις