ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ομιλία του Καμμένου για την Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος που θέλει να... ξεχάσει (video)

Η ομιλία του Καμμένου για την Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος που θέλει να... ξεχάσει (video)

Πώς αλλάζουν οι καιροί... Αλλάζουν, ακριβώς όπως αλλάζουν και οι θέσεις των πολιτικών που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ψήφιση των μνημονίων.

Αλλάζουν με την ίδια ταχύτητα που ο μνημονιακός άνεμος παρασύρει στο πέρασμά του τα εισοδήματα και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών, την ίδια ώρα που κατ' εντολή των δανειστών, αυτοί που άλλα έταζαν προεκλογικά και άλλα πράττουν μετεκλογικά, «σβήνουν» από το δικό τους πρόσφατο παρελθόν, αλλά και την κοινοβουλευτική ιστορία του τόπου και τα τελευταία «ίχνη» αντίστασης.

Την ημέρα που ο λαός βγήκε στους δρόμους και διαμαρτυρήθηκε μαζικά ενάντια στα μνημόνια, ενάντια στα ψέματα των πολιτικών, ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, εκείνη τη μέρα επέλεξαν οι κυβερνώντες να καταργήσουν την Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος.

Ό,τι ενοχλεί, ό,τι... θυμίζει κάτι από προεκλογική περίοδο των εκλογών του Γενάρη, ό,τι παραπέμπει στη διασφάλιση δικαιωμάτων του ελληνικού λαού καταργείται, και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

Όμως, αυτό που δεν καταργείται και δεν πρόκειται ποτέ να καταργηθεί, όσα μνημόνια και αν ψηφιστούν από τους πολιτικούς του... χθες, είναι η μνήμη. Και τα πεπραγμένα αυτών που σήμερα πιστεύουν πως οι Έλληνες πολίτες, οι ψηφοφόροι τους (πολλοί εξ αυτών) έχουν μνήμη «χρυσόψαρου».

Το Newsbomb.gr παρουσιάζει σήμερα το απόσπασμα των... πανηγυρικών δηλώσεων του σημερινού υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου για την Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος, τη χρησιμότητα αυτής και βέβαια την... λαϊκή εντολή που τότε ήταν σωστή και ερχόταν σε πλήρη σύγκρουση με τους προκατόχους του, οι οποίοι την απέφευγαν διότι είχαν συμφωνήσει στην παράδοση της χώρας και της εθνικής κυριαρχίας της στα ξένα συμφέροντα.

Δεν χρειάζονται άλλα λόγια...

Απλά να παρακολουθήσετε το βίντεο...

Τα... έργα τους, πια, μιλούν από μόνα τους...

Να θυμάστε πως την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου καταργήθηκε η Επιτροπή για το Δημόσιο Χρέος...

Και καταργήθηκε από αυτούς που τη δημιούργησαν.

Αυτούς που «ξέχασαν» το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Αυτούς που «ξέχασαν» το «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη».

Αυτούς που «ξέχασαν» το «μην πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ».

Αυτούς που «ξέχασαν» όσα ορκίστηκαν όταν ανέλαβαν τη διακυβέρνηση.

Σχετικές ειδήσεις