Έλληνες στρατιωτικοί: Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ – Ποιοι θα υποστούν συνέπειες

Λάθη, παραλείψεις, κακοί χειρισμοί – Τι συνέβη…

Τέλη κυκλοφορίας 2019: ΕΔΩ η εκτύπωση από το TAXISnet (gsis.gr)

Τέλη κυκλοφορίας 2019: Aναρτημένα στο gsis.gr και…

Στις φυλακές Γρεβενών οι δολοφόνοι της Ελένης – Αυξημένα μέτρα για να μην τους λιντσάρουν

Τους τοποθέτησαν σε διαφορετικά κελιά – Δεν…

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 η επιμνημόσυνη δέηση για την απώλεια του Ανδρέα Μπόμη

Ανδρέας Μπόμης: Την Κυριακή 16/12/2018 θα τελεστεί…

Νέα στοιχεία για τον καιρό των Χριστουγέννων! Η εκτίμηση του Τάσου Αρνιακού (video)

Καιρός Χριστούγεννα: Εντεκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα και…

Τα έξι «Δ» της Ζωής: Αυτά είναι τα πρώτα σποτ της «Πλεύσης Ελευθερίας»

Τα έξι «Δ» της Ζωής: Αυτά είναι τα πρώτα σποτ της «Πλεύσης Ελευθερίας»

Τους βασικούς άξονες της πολιτικής που σκοπεύει να ακολουθήσει, θέτει με έξι σποτ το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «Πλεύση Ελευθερίας».

Παράλληλα, καλεί τον κόσμο σε ανοιχτή συζήτηση την Τρίτη (119/4) στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες των πολιτικών θέσεων του νέου πολιτικού σχηματισμού.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, η πρώην πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε την ίδρυση νέου της κόμματος αλλά και την πραγματοποίηση της πρώτης του ανοιχτής συγκέντρωσης στο Θέατρο Χυτήριο στην Ιερά Οδό, όπου θα μιλήσει και η ίδια.

«Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 ξεκινάμε την πλεύση μας προς το μέλλον. Ξεκινάμε τον συλλογικό αγώνα μας, για την απελευθέρωση του λαού και της πατρίδας μας από τα μνημονιακά δεσμά», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας για την αυριανή συγκέντρωση.

Τα έξι «Δ»

Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο προώθησης της εκδήλωσης, η Πλεύση Ελευθερίας κυκλοφόρησε μια σειρά από σποτ με τα οποία θέτει τους βασικούς άξονες της πολιτικής που θέλει να ακολουθήσει: Πρόκειται για τα έξι «Δ» - Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Διαφάνεια, Διαγραφή Χρέους και Διεκδίκηση γερμανικών αποζημιώσεων, στα οποία θα εστιάσει το νέο κόμμα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στα παρακάτω σποτ, ένα από τα πανιά του καραβιού-λογότυπο του κόμματος, περιστρέφεται και καταλήγει να σχηματίσει ένα «Δ», όπως οι πυλώνες της πολιτικής του κόμματος. 

Δείτε τα πρώτα σποτ της «Πλεύσης Ελευθερίας»