Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση δημιουργεί το ένα ψέμα πάνω στο άλλο

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση δημιουργεί το ένα ψέμα πάνω στο άλλο

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

"Την ώρα που η οικονομία θέλει συγκεκριμένες απαντήσεις και ενώ η κυβέρνηση δεν τις έχει, αντί να κατευθύνει τη συζήτηση στο τι θα κάνουμε με την ανεργία και τι θα κάνουμε με την οικονομία, στήνει φιέστες για το Σύνταγμα", τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ο ίδιος συνεχόζοντας έκανε λόγο για "κοροϊδία της κυβέρνησης", η οποία "δημιουργεί το ένα ψέμα πάνω στο άλλο" και "αντί να πει ότι οι υπολογισμοί της ήταν λάθος και πρέπει να πάμε σε μια διαφορετική πολιτική, προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι. Κάνει συνέχεια περικοπές, μοιράζοντας όμως νέα δώρα που και αυτά θα είναι εις βάρος των πολιτών".

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε, επίσης, ότι η κυβέρνηση μοιράζει "νέα δώρα" που "θα είναι εις βάρος των πολιτών", και φέρνοντας ως παράδειγμα την κυβερνητική απόφαση για δωρεάν μετακίνηση των ανέργων με τις αστικές συγκοινωνίες προσέθεσε πως η κυβέρνηση αντί να βρει "μια πραγματική λύση, για τις δουλειές, για την ανάπτυξη, για τις εξαγωγές, προσθέτει ένα μικρό δωράκι στους ανέργους το οποίο σημαίνει μικρά καινούρια ελλείμματα στους οργανισμούς".

Ερωτώμενος για το ταξίδι μελών της κυβέρνησης στην Πάρο, απάντησε ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και οι υπουργοί έχουν δικαίωμα να πάνε ένα ταξίδι, αλλά όχι με χρήματα του ελληνικού λαού, συμπλήρωσε ωστόσο πως η τροπολογία που ψηφίστηκε από τη Βουλή σχετικά με τη συνοδεία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης στα ταξίδια στο εξωτερικό, τόνισε ότι αυτό θα επιβαρύνει με κάποια εκατομμύρια τον προϋπολογισμό.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει μπερδέψει τελευταία. Από τη μία τσακώνεται ο κ. Σκουρλέτης με τον κ. Πιτσιόρλα για τις αποκρατικοποιήσεις και τώρα τσακώνονται οι καταληψίες του ΣΥΡΙΖΑ με τους νομιμόφρονες του ΣΥΡΙΖΑ για τι καταλήψεις", ανέφερε εξάλλου ο βουλευτής Αττικής και υπεύθυνος Παιδείας του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, σε δηλώσεις του που έκανε στο περιστύλιο της Βουλής, και συμπλήρωσε: "Φαίνεται ότι διακατέχεται από το σύνδρομο του διπρόσωπου Ιανού. Έχει γίνει ένα κόμμα ό,τι να 'ναι και θέλει να είναι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα, κοροϊδεύοντας τον κόσμο".