ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α.Σπηλιωτόπουλος: Η παρωδία συνεχίζεται…

Α.Σπηλιωτόπουλος: Η παρωδία συνεχίζεται…
Σκληρή κριτική Σπηλιωτόπουλου, στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για την καθυστέρηση ανακοίνωσης των φετινών βάσεων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση....

Σκληρή κριτική Σπηλιωτόπουλου, στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για την καθυστέρηση ανακοίνωσης των φετινών βάσεων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Η παρωδία των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων συνεχίζεται και η αγωνία των υποψηφίων παρατείνεται. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας έχει καταρρίψει κάθε αρνητικό ρεκόρ στην διεξαγωγή και ολοκλήρωση των πανελλαδικών εξετάσεων. Για πρώτη φορά φέτος οι εξετάσεις ξεκίνησαν νωρίτερα από ποτέ (12 Μαίου). Δεν έφτασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να είναι έτοιμοι και να ανακοινώσουν τις βάσεις εισαγωγής», σημειώνει ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, σημειώνοντας ότι η ανακοίνωση των βάσεων θα γίνει εφέτος δύο μόλις εικοσιτετράωρα πριν μπει ο Σεπτέμβρης.

«Μέσα στις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, οι υποψήφιοι και οι οικογένειές τους καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν και την παράταση αγωνίας για την έκβαση των εξετάσεων», καταλήγει ο κος Σπηλιωτόπουλος.