ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φονικές πλημμύρες- Παππάς: «Δεν είναι τώρα η ώρα για απόδοση ευθυνών»

Φονικές πλημμύρες- Παππάς: «Δεν είναι τώρα η ώρα για απόδοση ευθυνών»

«Δυστυχώς είχαμε πάρα πολλές απώλειες», σημείωσε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, ενώ υπογράμμισε ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα αποζημιωθούν οι πληγέντες.

Η σύσκεψη των κυβερνητικών κλιμακίων είναι διαρκής και ο πρωθυπουργός ενημερώνεται συνεχώς, σημείωσε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, αναφορικά με την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα και τη δυτική Αττική, ειδικότερα. Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής πρόσθεσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει δώσει εντολές σε όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες, ενώ υπογράμμισε ότι «δεν πρόκειται να σηκώσει κανείς το κεφάλι αν δεν βεβαιωθούμε ότι το καιρικό φαινόμενο έχει περάσει». «Δυστυχώς είχαμε πάρα πολλές απώλειες» σημείωσε ο κ.Παππάς, για να προσθέσει ότι δεν είναι τώρα η ώρα για απόδοση ευθυνών. Υπογράμμισε ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα αποζημιωθούν οι πληγέντες.

Ωστόσο, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ έθεσε το θέμα του χωροταξικού σχεδιασμού της πρωτεύουσας, και από τα προβλήματα του παρελθόντος αλλά και σε μελλοντική βάση, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα ευρύτερο θέμα το οποίο χρειάζεται πιο αυστηρά κριτήρια. Ο κ. Παππάς ενημέρωσε ότι δεν έχει σημειωθεί κάποιο πρόβλημα με τις τηλεπικοινωνίες και πως η δημόσια ραδιοτηλεόραση εκπέμπει από τις πληγείσες περιοχές, ενημερώνοντας τον κόσμο με ψυχραιμία και ετοιμότητα, έως το τέλος του καιρικού φαινομένου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων