ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Νερό στο μύλο» των τριών ρίχνει ο Μόσιαλος

«Νερό στο μύλο» των τριών ρίχνει ο Μόσιαλος

Τη φράση «πρέπει να αλλάξουν όλα, για να μείνουν τα ίδια» χρησιμοποιεί στον πρόλογο άρθρου του που δημοσιεύεται σήμερα ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος.

Μετά την ηχηρή παρέμβαση των τριών υπουργών, ο κ. Μόσιαλος επισημαίνει στο άρθρο του στην εφημερίδα «Έθνος» πως «για να φτιάξουμε μια σύγχρονη χώρα, χρειάζονται συγκρούσεις με κατεστημένα συμφέροντα και λογικές, αλλά και ένα όραμα και σχέδιο για το κράτος και την κοινωνία που θέλουμε».

«Αν είχαμε ένα διαφορετικό πολιτικό σύστημα και συνδικαλιστικό κίνημα, τότε θα είχαμε αποφύγει πολλές αρνητικές πλευρές της κοινωνίας που χτίσαμε», τονίζει ο κ. Μόσιαλος και συνεχίζει: «Η προσπάθεια αναδιάρθρωσης της χώρας, η αλλαγή του πολιτικού συστήματος, του κράτους, του παραγωγικού μοντέλου, πρέπει να συνεχίσουν παρά τις αντιδράσεις όλων όσοι δεν θέλουν την αλλαγή κανόνων» υπογραμμίζει.

Η παρέμβαση αυτή του κ. Μόσιαλου αναμένεται να προκαλέσει νέο προβληματισμό στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, καθώς ενισχύει το κλίμα που καλλιέργησαν χθες οι κκ. Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου και Ραγκούσης.