ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρβιτσιώτης: Επίθεση στην Δημοκρατία το χτύπημα στο γραφείο μου

Βαρβιτσιώτης: Επίθεση στην Δημοκρατία το χτύπημα στο γραφείο μου

Ευθύνες στην κυβέρνηση για τα φαινόμενα βίας αποδίδει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την επίθεση στα γραφεία του βουλευτή της, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει:

«Χθες, για μια ακόμη φορά προειδοποιήσαμε την κυβέρνηση για τα πρωτοφανή φαινόμενα ωμής βίας που εκδηλώνονται πλέον καθημερινά στην χώρα. Σήμερα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δέχθηκε στο γραφείο του επίθεση κουκουλοφόρων με βαριοπούλες και χρειάστηκε να παρέμβει ο αστυνομικός του πυροβολώντας στον αέρα για να αποτρέψει τις ενέργειές τους. Τι άλλο, άραγε, πρέπει να συμβεί για να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση τις αυτονόητες ευθύνες της;».

Ως πλήγμα στην Δημοκρατία θεωρεί την επίθεση και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος θεωρεί αυτονόητη την καταδίκη. Στην δήλωσή του επισημαίνει:

«Για τρίτη φορά, μέσα λίγα χρόνια, το πολιτικό μου γραφείο γίνεται στόχος κουκουλοφόρων και ομάδων αντιεξουσιαστών.

Για πολλοστή φορά, το τελευταίο διάστημα, το κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται σε κέντρο ανομίας και παραβατικότητας.

Είναι σαφές ότι η καταδίκη σε τέτοιου είδους επιθέσεις οφείλει να είναι άμεση, καθολική, κατηγορηματική και απόλυτη. Γιατί -πάνω από όλα- αποτελούν πλήγμα για την ίδια τη Δημοκρατία μας.

Και είναι, επίσης, σαφές ότι οι επιθέσεις αυτές προσωπικά δε με πτοούν. Το αντίθετο. Με δυναμώνουν, ώστε να συνεχίσω να υπηρετώ με τον ίδιο ζήλο και τις ίδιες αξίες το συμφέρον της πατρίδας και των συμπολιτών μου».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις