ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαριάνθη Καφετζή Ραυτοπούλου: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου

Μαριάνθη Καφετζή Ραυτοπούλου: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης κ Ισίδωρος Τσιόβρας, εκπροσωπώντας την Αρχιεπισκοπή Αθηνών μεταφέροντας τις ευχές του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Κ.κ. Ιερώνυμου Β΄, καθώς και του Πρωτοσύγκελου της Αρχιεπισκοπής, Συμεών

Τα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου σε συνδυασμό με την κοπή της βασιλόπιτας έκανε η Υπ. Βουλευτής του Βορείου Τομέα. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφήνοντας της την αίσθηση της αισιοδοξίας. Άλλωστε τα διαπιστευτήρια της τα έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια με το εθελοντικό της έργο μέσα σε κοινωνικές ομάδες και ιδρύματα και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως προσφέρει με την ψυχή της και παίρνει ζωή από αυτό. Οι πολίτες του βορείου τομέα Αθηνών έχουν την τύχη να συμβάλλουν σε αυτό το έργο στηρίζοντας την και δεν θα απογοητευτούν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός κ Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο Βουλευτής κ Θεοδωρος Φορτσάκης, ο Υπουργός κ Θεόδωρος Δαμιανός, ο Υπ Βουλευτής Α ´ Αθηνών κ Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, ο Ναύαρχος Ε.Α και τομεάρχης της Β4 ΝΟΔΕ κ Νίκος Φατούσης, ο Δήμαρχος Ψυχικού, κ Δημήτρης Μαναός και ο υποψήφιος Δήμαρχος Φιλοθέης - Ψυχικού κ. Νίκος Κανελλάκης, ο τ. Δήμαρχος Τριπόλεως, κ Δ. Σωτηρόπουλος, η πρόεδρος του παραρτήματος της αντικαρκινικής εταιρείας της Ν Ιωνίας, κ Βέτα Γεωργιάδου, η Πρόεδρος του συλλόγου Αμυμώνη, κ Παρασκευή Μπέλλου, μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδροι Νοσοκομείων, πρόεδροι και μέλη των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ και συλλόγων της Αττικής.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ Νικήτας Κακλαμάνης έστειλε τις ευχές του. Επίσης παρευρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Υπ Περιφεριάρχη, Γιώργου Πατούλη.

Στην ομιλία του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ο κ. Χατζηδάκης έπλεξε το εγκώμιο της Μαριάνθης Καφετζή, ενώ έκανε αναφορά στο τραγικό γεγονός που της άλλαξε την ζωή και την δύναμη που έδειξε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πολιτική κατάσταση που ζούμε και την αναγκαιότητα να αλλάξει σελίδα η Ελλάδα.

Ο Βουλευτής κ. Φορτσάκης αφιέρωσε το κομμάτι της βασιλόπιτας στους γονείς της Μαριάνθης Καφετζή, ως συμφοιτητής με τη μητέρα της, αλλά και φίλος με τον πατέρα της καθηγητή της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κ. Θοδωρής Ρουσσόπουλος δήλωσε ότι πρόσφατα γνώρισε την κα Καφετζή και θαύμασε τον δυναμισμό της από την πρώτη στιγμή και πως το καλό της έργο το γνωρίζουμε ήδη και θα παράγει σίγουρα καρπούς.

Ο κ. Δαμιανός προέτρεψε τον κόσμο που ήταν εκεί να τρέξουν για την Μαριάνθη γιατί είναι καλύτερα να εκλεγούν αυτοί που μπορούν να προσφέρουν και η Μαριάνθη είναι ένας από αυτούς και συμπλήρωσε πως δεν κάνει ότι της αρέσει αλλά κάνει αυτό που της αρέσει.

Τελευταία πήρε τον λόγο η οικοδέσποινα και αφού ευχαρίστησε τον κ. Κωστή Χατζηδάκη που την έχει στηρίξει από την αρχή, καθώς και τους παρευρισκόμενους που έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους, όπως τόνισε εμπλέκεται με την πολιτική γιατί έχει την όρεξη της προσφοράς και το κάνει με όλη της την καρδιά.

Συμπλήρωσε πως δεν είναι άνθρωπος των λόγων αλλά των έργων. Έκλεισε την ομιλία της με την διαπίστωση πως η χώρα μας θα πρέπει να έχει την θέση που της αξίζει και οι Έλληνες να βρουν την αξιοπρέπεια που έχασαν.

Ιδιαίτερα συγκινημένη αφιέρωσε το κομμάτι στα αδικοχαμένα θύματα από τα τροχαία ατυχήματα, με την ευχή να μειωθούν τα τροχαία στη χώρα μας και να πάψουμε να κατέχουμε τις πρώτες θέσεις τροχαίων ατυχημάτων. Αιτία που γίνεται γάγγραινα για την χώρα μας.

Η νέα γενιά πολιτικών, των πολιτικών της προσφοράς, των πολιτικών που αφουγκράζονται τα προβλήματα, των πολιτικών με ευαισθησίες, των ρομαντικών ιδεολόγων καθρεπτίζεται στο πρόσωπο της Μαριάνθης Καφετζή, και αυτός ο αυθεντικός ανόθευτος χαρακτήρας της, δημιουργεί αυτήν την αυθόρμητη αγάπη του κόσμου γιατί τέτοιους ανθρώπους θέλουμε να μας εκπροσωπούν.

Σχετικές ειδήσεις