ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Μιχελάκης: Εκλογές 19 Φεβρουαρίου

Γ. Μιχελάκης: Εκλογές 19 Φεβρουαρίου

«Θεωρούμε την 19η Φεβρουαρίου ως την καταλληλότερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών» επανέλαβε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης.

Αιτιολογώντας τη θέση της ΝΔ, επισήμανε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση στο PSI, που να δικαιολογεί την οποιαδήποτε συζήτηση για αλλαγή της ημερομηνίας για τη διεξαγωγή των πρόωρων εκλογών.

Μιλώντας στο Βήμα fm ανέφερε ότι «η 19η Φεβρουαρίου δεν βγήκε στον αέρα από εμάς, ούτε την αποφασίσαμε εμείς ελαφρά τη καρδία. Έγινε σε συνεννόηση με τον κ. Βενιζέλο και το επιτελείο του και η ανακοίνωση που βγήκε σάς θυμίζω ότι φέρει την υπογραφή του υπουργού Οικονομικών».

Επίσης, σημείωσε ότι η ανάγκη αλλαγής πολιτικής είναι άμεση και επιτακτική, ενώ υποστήριξε ότι και το ΔΝΤ αποδέχθηκε τροποποιήσεις με βάση την απάντηση για την επιστολή Σαμαρά.

Ο κ. Μιχελάκης επανέλαβε ότι η αποκατάσταση των αδικιών για τους συνταξιούχους κάτω των 700 ευρώ «θα επιστρέψει τα χρήματα αυτά στην πραγματική οικονομία».

Τέλος, τόνισε πως στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία, υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να υπάρχει μια ισχυρή κυβέρνηση και ο κ. Αντ. Σαμαράς, εφόσον τον επιλέξει ο λαός, να έχει μια ισχυρή εντολή για να μπορέσει να διαπραγματευτεί την αλλαγή πολιτικής. Ενα πράγμα που δεν έχει συμβεί εδώ και δύο χρόνια και ο τόπος το έχει πληρώσει ακριβά».