ΜΠΑΣΚΕΤ

Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ LIVE: Λεπτό προς λεπτό η «μάχη» της Γαλλίας

Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ LIVE: Λεπτό προς λεπτό η «μάχη» της Γαλλίας

Δείτε τη «μάχη» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Γαλλία κόντρα στην Βιλερμπάν για την 2η αγωνιστική της Euroleague

Στη Λυών βρίσκεται από αργά χθες το βραδύ η αποστολή του Παναθηναϊκού, ο οποίος απόψε (9:45μ.μ. – Novasports1) αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν στο «Αστρομπάλ», στο πρώτο του εκτός έδρας ματς στη φετινή Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να κάνουν το 2-0, παίρνοντας ένα «διπλό», το οποίο στη… σούμα της χρονιάς θα είναι απαραίτητο για την εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα.

Η πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης αποτελεί, άλλωστε, τον πρωταρχικό στόχο της ομάδας! Το «τριφύλλι», λοιπόν, καλείται να ξεπεράσει τα εμπόδια που θα του βάλει η πρωταθλήτρια Γαλλίας, η οποία έδειξε στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, ότι είναι μια αξιόλογη ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά σε όποιον αντίπαλο δεν την αντιμετωπίσει με την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Ο Νίκος Παππάς, ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε περίοδο αποθεραπείας και ανεβάζει ρυθμούς μέσα από τα ματς της Basket League, έμεινε εκτός και τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Μπεν Μπέντιλ. Στις πολλές απουσίες της Βιλερμπάν ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για την 2η αγωνιστική της Euroleague, προστέθηκε και ο Εϊντριαν Πέιν.

Ο σέντερ της γαλλικής ομάδας ταλαιπωρείται από επιπεφυκίτιδα και δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση με την προηγούμενη ομάδα του, το βράδυ της Πέμπτης (21:45) στο «Astroballe». Από το 2001 έχουν να δώσουν μεταξύ τους αγώνα οι δύο ομάδες. Αν και η Βιλερμπάν είχε αναδειχθεί νικήτρια στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, εν συνεχεία ο Παναθηναϊκός έκανε 3 νίκες στους 4 συνολικά αγώνες.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ