ΜΠΑΣΚΕΤ

Κορονοϊός: «Πνίγεται» από κρούσματα η Αρμάνι Μιλάνο - Τρέμουν νέα εξάπλωση του ιού στην Ιταλία

Κορονοϊός: «Πνίγεται» από κρούσματα η Αρμάνι Μιλάνο - Τρέμουν νέα εξάπλωση του ιού στην Ιταλία

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Σωρεία θετικών κρουσμάτων στην Αρμάνι Μιλάνο, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει πως σταματά άμεσα όλες τις δραστηριότητές της.

Το δεύτερο κύμα του κορονοϊού «χτυπά» ξανά όλη την Ευρώπη, με τον αθλητισμό να μην αποτελεί εξαίρεση. Ειδικότερα όσο γίνονται προσπάθειες να μην σταματήσει η δράση σε όλα τα σπορ, τόσο τα κρούσματα συνεχίζουν να εμφανίζονται καθημερινά στις ομάδες και να κάνουν τη ζωή όλων δύσκολη.

Τελευταίο παράδειγμα η Αρμάνι Μιλάνο. Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε πως στα τελευταία τεστ που έγιναν ανιχνεύτηκαν πολλά συγκεντρωμένα κρούσματα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσουν άμεσα όλες οι δραστηριότητες της ομάδας, με πληροφορίες από την Ιταλία να αναφέρουν ότι θα κλείσει και το προπονητικό κέντρο της Αρμάνι Μιλάνο.

«Μετά τα τεστ που έγιναν την Κυριακή, σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγείας, υπήρξαν πολλά κρούσματα θετικών στον κορονοϊό στις τάξεις της ομάδας της Ολίμπια Μιλάνο. Οι δραστηριότητες της ομάδας σταμάτησαν αμέσως», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Αρμάνι Μιλάνο προσθέτει επίσης ότι: «Όσοι είναι θετικοί, όλοι ασυμπτωματικοί, ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο και είναι σε απομόνωση. Όλη η ομάδα θα κάνει νέο κύκλο εξετάσεων την Τρίτη 10 Νοεμβρίου. Η ομάδα αμέσως ενημέρωσε τις τοπικές υγειονομικές αρχές και περιμένει οδηγίες για το θέμα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις με τα SMS στο 13033: Έρχεται «κόφτης» στους κωδικούς μετά το… ρεκόρ άθλησης!