ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Ο Μάικ Τζέιμς δεν πιστεύει σε θαύματα! - «Πλήγωσε» τον Ολυμπιακό (photos+videos)

Euroleague: Ο Μάικ Τζέιμς δεν πιστεύει σε θαύματα! - «Πλήγωσε» τον Ολυμπιακό (photos+videos)

Euroleague: Ο Ολυμπιακός πήγε να πέτυχε άλλη μια τρομερή ανατροπή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά αυτή τη φορά τον τελευταίο λόγο τον είπε ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν... έβγαλε μάτια, ωστόσο πέτυχε κρίσιμους πόντους, ενώ με δικές του βολές (2/3) διαμόρφωσε το τελικό 75-74 υπέρ της ομάδας του, η οποία πήγε να «αυτοκτονήσει», καθώς βρέθηκε ακόμα και στο +25!

Κάπως έτσι απέτρεψε το να πετύχει ο Ολυμπιακός άλλη μια τρομερή ανατροπή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, πάντως, να καταβάλουν τρομερή προσπάθεια και να... αγγίζουν το θαύμα. Αυτή τη φορά, όμως, το (τρίποντο) πεταχτάρι του Γιώργου Πρίντεζη στην εκπνοή δεν βρήκε στόχο.

Με τον Κώστα Σλούκα να είναι σε κακό βράδυ, η ομάδα του Πειραιά έκανε πολύ κακό ξεκίνημα και στο πρώτο μέρος ήταν... άνευρη, με αποτέλεσμα να χάσει όλες τις μονομαχίες. Με κάρφωμα του Φόιτμαν, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 34-19 (15') κι έδειχναν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο.

Μετά το 22', όμως, ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση και με πρωτοστάτη τον ΜακΚίσικ άρχισε να «ροκανίζει» τη διαφορά. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πτοήθηκαν ακόμα κι όταν οι παίκτες του Ιτούδη ξέφυγαν με 65-49 και με επιμέρους 20-3 πέρασαν μπροστά με 69-68, αλλά στο τέλος τους έλειψε μια καλή άμυνα κι ένα μεγάλο σουτ.

Στα 2.6'' ο Σπανούλης έκανε φάουλ στον Τζέιμς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 74-75, καθώς ο Πρίντεζης αστόχησε σε τρίποντο στη λήξη.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-24, 26-44, 49-59, 74-75

Τα στατιστικά του Ολυμπιακού

Τα στατιστικά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντησή του στον Δημήτρη Λιγνάδη για τα περί «μέτριου ηθοποιού»