ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική ομάδα: Σε ρόλο… αεροσυνοδού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Η ευχή στους διεθνείς

Γιάννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
Intime

Εθνική ομάδα: Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους διεθνείς κατά την αναχώρηση τους για τη Μεγάλη Βρετανία, ενόψει του πρώτου αγώνα για τα προκριματικά του FIBA World Cup 2023.

Ο Σάββας Καμπερίδης κι οι 14 διεθνείς, είναι πανέτοιμοι για τον πρώτο αγώνα του πρώτου «παραθύρου», το οποίο θα διεξαχθεί στο Νιουκάστλ, ενώ την Κυριακή (28/11, 17:00) αντιμετωπίζουν τη Λευκορωσία στη Θεσσαλονίκη (Αλεξάνδρειο), παρουσία του Νίκου Γκάλη.

Λίγο πριν την απογείωση, μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους Έλληνες διεθνείς. Στο βίντεο που παρουσιάζεται στις οθόνες με οδηγίες ασφάλειας πριν την πτήση, σε ρόλο αεροσυνοδού ήταν ο... Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο πρωταθλητής ΝΒΑ και MVP των τελικών δεν είναι βέβαια σε θέση να ενισχύσει την Εθνική στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού έχει υποχρεώσεις με τους Μπακς. Όμως... έστω κι έτσι ο «Greek Freak» ήταν εκεί, χάρη στη συνεργασία με την Aegean γι' αυτό το σποτ, και ευχήθηκε στους διεθνείς: «Καλό Ταξίδι».

Ο Σάββας Καμπερίδης θα καθοδηγήσει την Εθνική απέναντι στους Βρετανούς, καθώς ο Σωτήρης Μανωλόπουλος νόσησε από κορονοϊό και δεν ταξίδεψε. Όμως, ο πιλότος του αεροσκάφους της Aegean ήταν ο αδελφός του ομοσπονδιακού τεχνικού! Στο τεχνικό τιμ των Βρετανών δε... υπάρχει και ένας Έλληνας: ο Ανδρέας Καπούλας.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, δεν ήταν ο μόνος που συνόδευσε την εθνική ανδρών στο Νιούκαστλ. Ο υπεύθυνος εθνικών ομάδων Δήμος Ντικούδης και βέβαια ο τζένεραλ μάνατζερ της εθνικής Νίκος Ζήσης, με την παρουσία τους και μόνο, προσδίδουν ειδικό βάρος. Ο γενικός γραμματέας του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Πανταζόπουλος, εκπροσώπησε τη Λίγκα, ενώ παρόντες ήταν και χορηγοί, «Πελαργοί» και βέβαια δημοσιογράφοι.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει χαλαρή προπόνηση με σουτ, στη «Vertu Motors Arena» στις 11:00 το πρωί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καλύβια: Ιερέας διατηρούσε στο σπίτι του παράνομο νεκροταφείο βρεφών

Πού το πάει ο Ερντογάν;

Φοβερό! Η σωσίας της Έλενας Παπαρίζου που έγινε viral (photos+video)