ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Απίθανη ανατροπή από το -26 για τους Γκρίζλις! – Όλα τα highlights της βραδιάς (vids)

NBA: Απίθανη ανατροπή από το -26 για τους Γκρίζλις! – Όλα τα highlights της βραδιάς (vids)

NBA: Απίστευτη ανατροπή πέτυχαν οι Γκρίζλις στο Game 3 της αναμέτρησης με τους Τίμπεργουλφς για να προηγηθούν με 2-1 στη σειρά - Έτοιμοι να «σκουπίσουν» τους Νάγκετς είναι οι Ουόριορς του Στεφ Κάρι.

Το Μέμφις επέστρεψε από το -26, για να νικήσει στη Μινεσότα με 104-95.

Οι «Αρκούδες» βρέθηκαν να χάνουν με 47-21 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, αλλά και με 79-54 στο τρίτο δωδεκάλεπτο! Κι όμως με ένα εντυπωσιακό 23-0(!) ισοφάρισαν σε 83-83, καταφέρνοντας τελικά να πετύχουν την απίστευτη ανατροπή. Το επιμέρους σκορ στην τέταρτη περίοδο ήταν 37-12 υπέρ τους!

Με τους Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον και Τζόρνταν Πουλ να έχουν μαζί 80 πόντους, αλλά και τον Ντρέιμοντ Γκριν να βγάζει μεγάλες άμυνες στο φινάλε, οι Ουόριορς νίκησαν στο Ντένβερ τους Νάγκετς με 118-113 κι έκαναν το 3-0 στη σειρά. Το Γκόλντεν Στέιτ χρειάζεται άλλη μια νίκη για να προκριθεί ενώ η ομάδα του Νίκολα Γιόκιτς ψάχνει ένα θαύμα, καθώς καμία ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ δεν έχει επιστρέψει από αυτό το σημείο.

Το νέο ρεσιτάλ του Τζέιλεν Μπράνσον, ο οποίος σημείωσε 31 πόντους, οδήγησε τους Μάβερικς στην επικράτηση (126-118) μέσα στη Γιούτα, με τους Μάβερικς να προηγούνται πλέον με 2-1 στη σειρά με τους Τζαζ.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγραψε ξανά ιστορία – Το καλάθι που έσπασε άλλο ένα ρεκόρ του Καρίμ

ΝΒΑ: Στραβοπάτημα για τους Μιλγουόκι Μπακς στο δεύτερο ματς με του Μπουλς για τα πλέι οφ