ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Θανάσης ζήτησε «ευχέλαιο», μετά τον τραυματισμό του «Greek Freak»

Γιάννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
Glomex

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα τον Μπακς κι ο Θανάσης περιέγραψε με μόνο μια λέξη τα συναισθήματά του.

Στο Μιλγουόκι σήμανε συναγερμός, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε με πρόβλημα στη γάμπα, στο ματς κόντρα στους Σέλτικς.

Οι Μπακς ελπίζουν ότι ο «Greek Freak» θα αποφύγει τα χειρότερα, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις, ανέφερε: «Όλοι κοιτούσαν εμένα από την εξέδρα όταν χτύπησε ο Γιάννης. Η πρώτη σκέψη ήταν ότι τραυματίστηκε ένας συμπαίκτης μου και να δούμε το πλάνο μας. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν πως στο παρκέ βρισκόταν ο μικρός μου αδελφός, τι συμβαίνει; Ελπίζω να μην έχει πάθει κάτι τρελό, να μην έχει κάτι σοβαρό. Έτσι όπως είμαστε χτισμένοι πάντα επιστρέφουμε. Το να τον δω να μην επιστρέφει είναι δύσκολο, επειδή ξέρεις ότι ίσως έχει κάτι σοβαρό. Όλη η ομάδα είναι απογοητευμένη. Το καλό είναι ότι πήραμε την νίκη».

Λίγο αργότερα, ο Θανάσης είπε όλα όσα είχε στο μυαλό του, γράφοντας μόλις μια λέξη στο Twitter. Η λήξη ήταν «ευχέλαιο», την οποία συνόδεψε με τρία emojis προσευχής.

Το ποστ του Θανάση Αντετοκούνμπο

Σχετικές ειδήσεις