LIVE

Super League LIVE: Πήρε το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός | «Απόδραση» για ΠΑΟΚ, «Τεσσάρα» η ΑΕΚ

Super League LIVE
Intime News

Super League: Δείτε LIVE την εξέλιξη του ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και των ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος – ΠΑΟΚ, για την 21η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, σε αναμέτρηση η οποία πάντα «κλέβει» την παράσταση, ανεξάρτητα απ’ την κατάσταση των ομάδων, τη βαθμολογική τους θέση ή την αγωνιστική τους κατάσταση. Το αποψινό παιχνίδι μάλιστα, μοιάζει να είναι «χωρίς αύριο» και για τους δύο!

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στην Τούμπα έπεσε τρίτος και στο -3 απ’ την κορυφή. Απόσταση στην οποία έχει τον τέταρτο Ολυμπιακό, με τη μεταξύ τους διαφορά να μειώνεται σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες (ήταν 8 βαθμοί).

Κατά συνέπεια ο νικητής του ντέρμπι παίρνει ψυχολογία, ενώ διατηρεί και την απόστασή του απ’ την κορυφή στη χειρότερη περίπτωση. Ο ηττημένος θα βυθιστεί στα προβλήματά του χάνοντας τις περισσότερες απ’ τις ελπίδες του για τίτλο!

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, δύσκολη έξοδο έχει το… τρένο του ΠΑΟΚ. Ο πρωτοπόρος «δικέφαλος» δοκιμάζεται στην έδρα του Ατρόμητου που κυνηγά την εξάδα. Νωρίτερα η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης και φυσικά δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα απ’ τη νίκη, απέναντι στον 6ο της βαθμολογίας.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των αναμετρήσεων: