ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιος «έτρεμε» τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς; - «Είπε ότι θα μου ξεριζώσει το κεφάλι…»

Ποιος «έτρεμε» τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς; - «Είπε ότι θα μου ξεριζώσει το κεφάλι…»
Φαίνεται πως δεν ήταν πολύ εύκολο να έχεις συμπαίκτη τον Ζλάταν...
AP Images

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ωστόσο, υπήρξε ένας συμπαίκτης του που τον… έτρεμε μετά από μια τρομερή ατάκα του Σουηδού σούπερ σταρ.

Στην τεράστια καριέρα του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο Σουηδός έχει παίξει άλλωστε και σε τεράστιες ομάδες, οπότε ήταν φυσιολογικό να έχει και συμπαίκτες με εξίσου ισχυρή προσωπικότητα και μεγάλο ταλέντο.

Ο εκκεντρικός του χαρακτήρας, βέβαια, είναι αυτός που πολλές φορές έχει επισκιάσει την τεράστια ποδοσφαιρική του ικανότητα και έχει «γεννήσει» μερικές από τις πιο παράξενες ιστορίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ενδεικτική είναι αυτή ενός συμπαίκτη του, στην προηγούμενη θητεία του στη Μίλαν. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής… έτρεμε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αφού μετά από μια λάθος πάσα ο Σουηδός σούπερ σταρ του είχε πει «αν το ξανακάνεις θα σου ξεριζώσω το κεφάλι»! Στο photostory που ακολουθεί, δείτε τις λεπτομέρειες της ιστορίας…

Ο Μάξι Λόπες, που έμεινε γνωστός για την ιστορία της απιστίας της Γουάντα Νάρα η οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε τον φίλο του, Μάουρο Ικάρντι, ήταν μαζί με τον Ζλάταν στη Μίλαν τη σεζόν 2011-2012 και εκεί βίωσε την παραπάνω ιστορία.

Πλέον, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Σαμπενεντετέζε της 3ης κατηγορίας και μίλησε στο TyC Sports της πατρίδας του για το πως είχε… συνυπάρξει με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στους «ροσονέρι»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μάριος Παπαγεωργίου: Αποκάλυψη - Εντοπίστηκε η τοποθεσία που βρίσκεται η σορός του