ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Πόρτο: Η ώρα και το κανάλι του μεγάλου αγώνα

Ολυμπιακός - Πόρτο: Η ώρα και το κανάλι του μεγάλου αγώνα

Ολυμπιακός - Πόρτο: Τελικός για την τρίτη θέση και τη συνέχεια στο Europa League ο σημερινός αγώνας των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πόρτο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σε έναν αγώνα που θα κρίνει τη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ελπίδες για τη συνέχεια στο Champions League, καθώς Μάντσεστερ Σίτι και Πόρτο έχουν «κλειδώσει» τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση του Champions League.

Η τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League, θα παιχτεί ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μαρσέιγ. Οι δύο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς, μία νίκη ο ένας απέναντι στον άλλον, όμως στην ισοβαθμία οι Πειραιώτες υπερτερούν.

Πώς περνούν οι «ερυθρόλευκοι» στην επόμενη φάση; Με νίκη απέναντι στην Πόρτο, παίρνουν το «εισιτήριο» χωρίς να νοιάζεται για το αποτέλεσμα του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι - Μαρσέιγ.

Σε άλλη περίπτωση, οι νταμπλούχοι Ελλάδος, θέλουν το αποτέλεσμα που θα φέρουν κόντρα στην πορτογαλική ομάδα να το φέρει και η Μαρσέιγ ή να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στο Φάληρο και να ηττηθούν οι Γάλλοι από την ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Η αναμέτρηση στο φαληρικό γήπεδο θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το CosmoteSport 2 HD. Ο άλλος αγώνας του ομίλου θα ξεκινήσει την ίδια ώρα και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport 3 HD.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μπριχ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπορς, Λουπ και τέταρτο τον Ρούμσας από τη Λιθουανία. Στο VAR θα είναι ο Φριντζ και βοηθός του ο Όσμερς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Ευρώπη μπροστά στις αποφάσεις: Θα συνεχίσει να «χαϊδεύει» τον Ερντογάν ή θα πάρει επιτέλους μέτρα;