ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Serie A: Στην κορυφή με επική νίκη η Μίλαν, ακολουθεί η Ίντερ - Όλα τα γκολ (vids)

Serie A: Στην κορυφή με επική νίκη η Μίλαν, ακολουθεί η Ίντερ  - Όλα τα γκολ (vids)
AP Images

Serie A: Η Μίλαν νίκησε με εντυπωσιακό τρόπο 3-2 τη Λάτσιο και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Ίντερ στη Βερόνα, με το… στανιό την ισοπαλία η Νάπολι κόντρα στην Τορίνο.

Μεγάλα ματς με απίστευτες συγκινήσεις στην 14η αγωνιστική της Serie A στην Ιταλία. Η «γκέλα» που έκανε η Γιουβέντους απέναντι στη Φιορεντίνα το βράδυ της Τρίτης, με τους «βιόλα» να κάνουν… παρέλαση στο Τορίνο, δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη από τους δυο μεγάλους του Μιλάνου.

Η Μίλαν σε ένα ματς «αίμα κι άμμος», επικράτησε 3-2 της εξαιρετικής Λάτσιο. Οι «ροσονέρι» προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Ρέμπιτς και Τσαλχάνογλου, αλλά οι Ρωμαίοι απάντησαν με τους Λουίς Αλμπέρτο και Τσίρο Ιμόμπιλε. Το 2-2 παρέμενε ως το φινάλε, όμως, στις καθυστερήσεις ο Τέο Ερνάντεζ σκόραρε για να δώσει νίκη στη Μίλαν μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Οι «ροσονέρι» είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, ενώ κατά πόδας την ακολουθεί η Ίντερ που έχει 33. Οι «νερατζούρι» κατάφεραν έστω και δύσκολα να νικήσουν 2-1 στην έδρα της Βερόνα και να μείνουν για τα καλά στο κόλπο του τίτλου.

Η Νάπολι από την πλευρά της, με τον Κώστα Μανωλά βασικό, έχασε κι άλλο έδαφος κόντρα στην Τορίνο καθώς με το… ζόρι απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Μεγάλο ματς έγινε και στην Μπολόνια, εκεί όπου η τοπική ομάδα επέστρεψε από το 0-2 κόντρα στην Αταλάντα και με το τελικό 2-2 απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Ρόμα σε ένα «χορταστικό» ματς κατάφερε να «λυγίσει» τη σκληροτράχηλη Κάλιαρι και να επιβληθεί 3-2, για να αναρριχηθεί στην 3η θέση με 27 βαθμούς.

Στη Γένοβα, η Σασουόλο πήρε σπουδαίο διπλό επικρατώντας 3-2 της γηπεδούχου Σαμπντόρια.

Την ίδια ώρα, η Τζένοα κέρδισε 2-1 στην έδρα της Σπέτσια.

Τέλος, η Μπενεβέντο κατάφερε να περάσει με άνεση από το «Φρίουλι», κερδίζοντας 2-0 την Ουντινέζε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Έρχεται η ασθένεια Χ - Θα είναι πιο θανατηφόρα από τον κορονοϊό»