ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Παροξυσμός στο Παρίσι για την άφιξή του κι αυτός κάνει… τα μπάνια του στη Βαρκελώνη

Παρίσι Μέσι
Οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν περιμένουν τον Λιονέλ Μέσι
AP Images

Λιονέλ Μέσι: Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν περιμένουν εναγωνίως τον Αργεντινό σούπερ σταρ που μετά από 17 χρόνια αποχώρησε από τη Μπαρτσελόνα και αναμένεται να συνεχίσει στη γαλλική ομάδα, την ώρα που ο ίδιος παραμένει ακόμα στην Καταλονία.

Καρτέρι στο αεροδρόμιο του Παρισιού στήνουν καθημερινά οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν, περιμένοντας τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους «πρωτευουσιάνους». Μετά από 17 χρόνια, ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποχώρησε – με δάκρυα στα μάτια – από τη Μπαρτσελόνα και στη γαλλική πρωτεύουσα έχουν… τρελαθεί με την επικείμενη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Για αυτό τον λόγο, καθημερινά χιλιάδες οπαδοί της ομάδας στήνονται έξω από το αεροδρόμιο, φωνάζουν συνθήματα και χειροκροτούν τις πτήσεις που προσγειώνονται στο Παρίσι από τη Βαρκελώνη καθώς περιμένουν πως και πως να δουν τον Λιονέλ Μέσι να φτάνει στην αίθουσα αφίξεων για να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στην ομάδα τους!

Την ίδια στιγμή, πάντως, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα ενώ διαλύθηκαν και οι φήμες που ήθελαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ να έχει φτάσει ήδη στο Παρίσι. Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, απεικονίζει τον Λιονέλ Μέσι να είναι στο σπίτι του στη Βαρκελώνη.

Εκεί, φορώντας το μαγιό του, απολαμβάνει το μπάνιο στην πισίνα του και φαίνεται πως ακόμα υπάρχει μέλλον στο να τελειώσει η μετακίνησή του στην Παρί και να γίνει το ταξίδι για τη Γαλλία…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές στην Ελλάδα: Παραιτήθηκε ο Διοικητής της Αεροπορίας Στρατού - Το παρασκήνιο