ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουγγαρία - Ελλάδα 2-1: Προβλημάτισε ξανά η Εθνική

Ουγγαρία - Ελλάδα
Intime News

Ουγγαρία - Ελλάδα: Μετά το φιλικό με τη Μάλτα, η Εθνική είχε προβληματική εικόνα και σε εκείνο με αντίπαλο την Ουγγαρία, γνωρίζοντας την ήττα (2-1) στη Βουδαπέστη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν μπόρεσε να απειλήσει στην επίθεση, ενώ είχε ζητήματα στην άμυνα.

Το νικητήριο γκολ των Ούγγρων πέτυχε ο Κάλμαρ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ακόμα, πάντως, κι αν δεν έμπαινε αυτό το τέρμα κι η Ελλάδα απέφευγε την ήττα, αυτό δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά στην προβληματική εικόνα της.

Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ είχαν πολλά θέματα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Από την μία αδυνατούσαν να απειλήσουν τους γηπεδούχους κι από την άλλη δεν είχαν καλή αμυντική λειτουργία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι σίγουρο ότι προβληματίστηκε με όσα είδε στα δύο φιλικά και θα ψάξει βελτίωση, ενόψει της προσπάθειας για πρόκριση στο Euro 2024.

Η Εθνική μπήκε δυνατά, αλλά δεν μπορούσε να «πατήσει» την αντίπαλη περιοχή, ενώ στην πρώτη καλή στιγμή της Ουγγαρίας δέχθηκε γκολ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες και χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Πασχαλάκη για να μην αλλάξει το σκορ.

Η ισοφάριση για την Ελλάδα ήρθε μετά από ατομική προσπάθεια του Μπακασέτα, ο οποίος κέρδισε το πάνελτι σε μαρκάρισμα του Στάιλς και το εκτέλεσε εύστοχα στο 81ο λεπτό. Δεν έφτανε, όμως, καθώς οι Μαγυάροι πήραν τη νίκη στις καθυστερήσεις με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάλμαρ, ο οποίος είχε μπει πριν από τρία λεπτά ως αλλαγή.

Ουγγαρία - Ελλάδα 2-1
Ουγγαρία - Ελλάδα 2-1uefa.com

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ντίμπους (90+2' Ζάπανος), Μπότκα (71' Λανγκ), Όρμπαν, Α. Σάλαϊ, Φιόλα, Νάγκι, Στάιλς, Κέρκεζ (53' Νάγκι), Τζούτζακ (53' Άνταμ), Ρ. Σάλαϊ (71' Ντάρνταϊ), Σομποσλάι (90+2' Κάλμαρ).
ΕΛΛΑΔΑ: Πασχαλάκης, Ρότα, Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης (68' Κυριακόπουλος), Κουρμπέλης (87' Παπανικολάου), Μπουχαλάκης (68' Χατζηγιοβάνης), Μπακασέτας, Μασούρας (87' Δουβίκας), Μάνταλος, Ιωαννίδης (60' Φούντας).

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε επίσης:

Μάλτα – Ελλάδα 2-2: Ο Φούντας γλίτωσε την Εθνική από φιλική ήττα