ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Επίσημο! Ο Μπράντον Τόμας παραμένει στον «Δικέφαλο του Βορρά»

ΠΑΟΚ: Επίσημο! Ο Μπράντον Τόμας παραμένει στον «Δικέφαλο του Βορρά»
Intime News

ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπράντον Τόμας, ο οποίος υπέγραψε για 1+1 χρόνια.

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ υπέγραψε στον Απόλλωνα Λεμεσού κι από τη στιγμή που ο Ισπανός επιθετικός έριξε τις απαιτήσεις του, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να στηριχθεί σε αυτόν στην επίθεση.

Ο Τόμας είχε ζητήσει, αρχικά, ετήσιες απολαβές που έφταναν τις 700.000 ευρώ, αλλά τελικά αξίωσε ένα συμβόλαιο στα επίπεδα που ήταν το φετινό με την ομάδα.

Ο 28χρονος παίκτης υπέγραψε για 1+1 χρόνια κι αναμένεται να πάρει ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε 12 γκολ σε 37 ματς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μπράντον Τόμας για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι κι αθόρυβα κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας γαι τη σεζόν 2022-23. Αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια και βρήκε 12 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ προσέφερε πολλά με την ενέργεια και το πάθος του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο Ισπανός ήρθαν σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας του και ο Μπράντον θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης».

Σχετικές ειδήσεις