ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμος να ανανεώσει με την Τραμπζονσπόρ ο Μπακασέτας

Έτοιμος να ανανεώσει με την Τραμπζονσπόρ ο Μπακασέτας

Σύμφωνα με την «Fanatik» ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας θα υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027 με μεγάλη αύξηση αποδοχών.

Το μέλλον του Τάσου Μπακασέτα παραμένει «ανοιχτό», καθώς πολλά δημοσιεύματα θέλουν ομάδες του εξωτερικού να ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Κάποιοι άλλοι θεωρούν πως σε ένα χρόνο θα επιλέξει τον επαναπατρισμό και την ΑΕΚ. Όμως έρχεται η «Fanatik» να δώσει νέα διάσταση στο θέμα.

Η τουρκική εφημερίδα φιλοξενεί ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο «Μπάκα» είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Τραμπζονσπόρ. Για την ακρίβεια γίνεται λόγος για προφορική συμφωνία που μένει απλά να επισημοποιηθεί.

Αν ισχύσουν οι πληροφορίες της «Fanatik», τότε ο Μπακασέτας θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027. Με αύξηση μισού εκατομμυρίου στις απολαβές του, καθώς θα φτάσει το 1.750.000 ευρώ.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται και στον Μανώλη Σιώπη, με τα δεδομένα να είναι διαφορετικά. Γίνεται λόγος για συζητήσεις που δεν προχώρησαν για νέο συμβόλαιο, καθώς ο παίκτης ζήτησε διπλασιασμό στις απολαβές του. Με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησής του απ’ την Τραπεζούντα.