ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Επιστροφές για τη ρεβάνς με Μπεϊτάρ - Η αποστολή για Ισραήλ

ΠΑΟΚ: Επιστροφές για τη ρεβάνς με Μπεϊτάρ - Η αποστολή για Ισραήλ
Intime

ΠΑΟΚ: Στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου τέθηκαν και πάλι οι Ντόυογκλας Αουγκούστο και Αντρέ Βιεϊρίνια, ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης (03/08) με την Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μπροστά του ένα δύσκολο έργο στον επαναληπτικό, μια και το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, κρύβει πολλές παγίδες. Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την εν Ελλάδι προετοιμασία τους και στη συνέχεια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στο Ισραήλ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Ντόουγκλας Αουγκούστο και Αντρέ Βιεϊρίνια, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους. Αντίθετα, εκτός πλάνων έμεινε ο Ζοάν Σάστρε, που ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ενώ είναι και εκτός λίστας.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του ΠΑΟΚ μετέχουν οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σοάρες, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Αντρίγια, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Σχετικές ειδήσεις