ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Στην αποστολή ο Κάλενς, εκτός οι Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Super League
Intime News

Super League: Ο Αλεξάντερ Κάλενς συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή ενόψει του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, από το οποίο θα απουσιάσουν οι Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι του «Απ. Νικολαΐδης», το βράδυ της Δευτέρας (25/9).

Είναι το παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής, όπου η «Ένωση» θα έχει και πάλι σημαντικές απουσίες. Το βασικό αμυντικό δίδυμο (βλ. Βίντα – Μουκουντί) των «κιτρινόμαυρων» παραμένει εκτός, ενώ νοκ άουτ τέθηκε κι ο Χατζισαφί, μετά τη διάσειση που υπέστη στο ματς με την Μπράιτον.

Από εκεί και πέρα, ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να συμπεριλάβει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Αλεξάντερ Κάλενς.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πιζάρο, Ζίνι.

Η ώρα και το κανάλι του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Το μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Δευτέρας (24/9). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport1HD. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και να βλέπετε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις