ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Χουάνκαρ, μεγάλο rotation με Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Χουάνκαρ, μεγάλο rotation με Ατρόμητο

Πρόβλημα τραυματισμού για τον Ισπανό που έμεινε εκτός αποστολής, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ετοιμάζει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Το ματς με τον Ατρόμητο (Κυριακή 8/10) έρχεται μετά από ιδιαίτερα πιεσμένο και κουραστικό πρόγραμμα για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν ανάγκη τους τρεις βαθμούς παρά την έλλειψη ενέργειας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές πάντως, για να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα του.

Δεδομένα εκτός θα είναι ο Χουάνκαρ. Ο Ισπανός έχει μια κάκωση στην ποδοκνημική και έτσι έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Λεωφόρου. Αναμένεται να μείνει κάποιες μέρες εκτός προπονήσεων.

Εκτός φυσικά και ο Πάλμερ-Μπράουν που θα επιστρέψει μετά τη διακοπή. Αναφορικά με την ενδεκάδα, η χρησιμοποίηση των Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς και Σπόραρ, φαντάζει δεδομένη. Χωρίς να είναι οι μοναδικές αλλαγές.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ατρόμητο:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.