ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το γκολ της χρονιάς από τον Χατζηγιοβάνη - Θύμισε Μέσι στην κούρσα της ζωής του (video)

Το γκολ της χρονιάς από τον Χατζηγιοβάνη - Θύμισε Μέσι στην κούρσα της ζωής του (video)
Screenshot

Απίθανο γκολ από τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, Τάσο Χατζηγιοβάνη στον αγώνα της Ανκαραγκουτζού με τη Φενέρμπαχτσε.

Ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχει πετύχει Έλληνας ποδοσφαιριστής μέσα στο 2024 σημείωσε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Ανκαραγκούτζου με τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή της ομάδας του και με μια απίθανη κούρσα πολλών μέτρων βρέθηκε έξω από την περιοχή της αντίπαλης ομάδας.

Με υπέροχο δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 2-0 στο 33ο λεπτό του αγώνα, ξεσπώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς μαζί με τους συμπαίκτες του.

Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Τάσου Χατζηγιοβάνη στην Τουρκία τη φετινή σεζόν, έχοντας και πέντε ασίστ σε 27 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, η Ανκαραγκουτζού έκανε τη μεγάλη έκπληξη, επικράτησε εν τέλει με 3-0 και απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε από τα ημιτελικά του Türkiye Kupası.

Στο 10’ ο Μορουτάν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 33’ ο Χατζηγιοβάνης σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα, ξεκινώντας μία κούρσα 60 μέτρων με ντρίμπλα πίσω απ’ τη σέντρα, προτού εκτελέσει με σουτ έξω απ’ την περιοχή τον Εγκριμπαγιάτ.

Το τελικό 3-0 σημείωσε στο 87’ ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού Γκάρι Ροντρίγκες, μετά από ασίστ του άλλοτε «πράσινου», Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Στέλιος Κίτσιου ήταν ο δεύτερος Έλληνας που ξεκίνησε βασικός για την Ανκαραγκούτζου, η οποία στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τη νικήτρια του Μπεσίκτας - Κόνιασπορ.

Σχετικές ειδήσεις