ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Λύγισε ο Οζντόεφ - «Αντιμετώπισα πολλά ψυχολογικά προβλήματα, αλλά τώρα είμαι εδώ ξανά»

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Λύγισε ο Οζντόεφ - «Αντιμετώπισα πολλά ψυχολογικά προβλήματα, αλλά τώρα είμαι εδώ ξανά»

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης στην OPAP Arena, Μαγκομέντ Οζντόεφ, παραδέχτηκε πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε αρκετά ψυχολογικά προβλήματα και ευχαρίστησε τους Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου για τη στήριξη που του παρείχαν.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ μπήκε ως αλλαγή στο ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και ήταν καθοριστικός, μιας και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης σε 2-2 κι έδωσε στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό.

Ο Ρώσος ρωτήθηκε για το τέρμα αυτό, όμως η απάντηση που έδωσε με δάκρυα στα μάτια ήταν συγκλονιστική.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Για τον βαθμό και για την εμφάνισή μας. Όλοι παίξαμε σήμερα για τον άλλον. Θέλω να πω κάτι άλλο όμως. Το τελευταίο διάστημα είχα πολλά προβλήματα. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού στα τελευταία παιχνίδια και έπαιζα με αυτό. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα στον ΠΑΟΚ και για πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμετώπισα κάποια ψυχολογικά προβλήματα.

Σε όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μου ο προπονητής, ο πρόεδρος με έπαιρναν συνεχώς και με στήριζαν με όμορφα λόγια, ώστε να ξεπεράσω αυτό που αντιμετώπιζα. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Με τη βοήθειά τους το ξεπέρασα, είμαι ξανά πίσω και νιώθω καλά. Ο κ. Λουτσέσκου μου έλεγε πόσο με πιστεύει συνεχώς και αυτό με βοήθησε.

Καταλαβαίνω τον κόσμο που περιμένει πολλά από εμένα. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς και τους ευχαριστώ. Ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας και είμαι χαρούμενος τώρα...».

Σχετικές ειδήσεις