ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έσωσε το βαθμό η Χετάφε (video)

Έσωσε το βαθμό η Χετάφε (video)

Από την κόλαση του 0-2 κατάφερε να επιστρέψει η Χετάφε που ισοφάρισε σε 2-2 τη Σοσιεδάδ για να πάρει ένα σημαντικό βαθμό.

Δεν κατάφερε να κρατήσει το μεγάλο της προβάδισμα που πήρε στα πρώτα λεπτά η Σοσιεδάδ στο «Αλφόνσο Πέρεθ» απέναντι στη Χετάφε μένοντας τελικά στο ισόπαλο 2-2 και χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί έστω και προσωρινά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βάσκους ήταν ο Αγκιρέτσε ο οποίος αφού αρχικά άνοιξε το σκορ στο 4', έκανε και το 2-0 στο 16'. Από εκεί και πέρα όμως, ήρθε η ανατροπή από τους γηπεδούχους.

Στο 28' ο Μαρικά μείωσε σε 2-1 για τους Μαδριλένους με τον Λεόν στο 52΄να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Από το 61' και ύστερα οι γηπεδούχοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπόρχα, χωρίς όμως, αυτό να τους στοιχίσει.

ΧΕΤΑΦΕ: Μόγια, Αρόγιο, Ράφα, Εσκουδέρο (46' Ρομπέρτο Λάγκο), Μπόρχα, Μίτσελ, Πέδρο Λεόν, Σαράμπια (71' Μοσκέρα), Ντιέγκο Κάστρο, Μαρικά (87' Αντριάν Κολούνγκα).
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Ανσοτέγκι, Μίκελ Γκονζάλεζ, Χοσέ Άνχελ, Μάρκελ (76' Ελουστόνδο), Ρούμπεν Πάρδο, Βέλα, Ζουρουτούζα (71' Τσόρι Κάστρο), Γκρίτσμαν (59' Τσάβι Πριέτο), Αγκιρέτσε.

Πηγή: onsports.gr