ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια Παναθηναϊκή οικογένεια στα πράσινα αποδυτήρια

Μια Παναθηναϊκή οικογένεια στα πράσινα αποδυτήρια

Στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ συνεχίστηκε το ξέφρενο γλέντι των παικτών του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του 34ου πρωταθλήματος, παρουσία του Θανάση και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οι οποίοι έγιναν και αυτοί ένα με την υπόλοιπη ομάδα και πανηγύρισαν με την ψυχή τους μια ακόμη τεράστια επιτυχία του εξάστερου.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν αυτός που τραγούδησε μαζί με τους παίκτες και τον Φράγκι τον ύμνο του Παναθηναϊκού, ενώ πήρε στα χέρια του την κούπα, αμέσως μετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο και με τη σειρά του την έδωσε στον προπονητή της ομάδας, αναγνωρίζοντας για δεύτερη φορά την τεράστια συμβολή του Αλβέρτη στην επίτευξη του στόχου. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν αυτός που είχε παραδώσει την κούπα και στη διάρκεια της απονομής στην εξέδρα των επισήμων προς τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, με τον προπονητή του τριφυλλιού να πανηγυρίζει έξαλλα και εκείνος με τη σειρά του την τεράστια προσωπική του επιτυχία.

Αμέσως μετά τους πρώτους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια, το λόγο πήρε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του, ευχαρίστησε τον προπονητή του και τη διοίκηση για την υποστήριξη που παρέχουν προς την ομάδα, έδωσε το στίγμα και των δικών του προθέσεων για τη νέα σεζόν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Του χρόνου πάλι εδώ. Που να πάω; Εδώ… Εδώ είναι η οικογένειά μου» τόνισε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο οποίος για ένα ακόμη χρόνο θα σηκώνει ψηλά τη σημαία της πράσινης ΚΑΕ. Όσο για την επιτυχία της κατάκτησης ενός ακόμη νταμπλ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε: : «Η γεύση είναι ευχάριστη. Σίγουρα η χρονιά είχε τα πάνω της και τα κάτω της. Σε μία ομάδα δεν γίνεται να είσαι πάντα στην κορυφή της απόδοσης σου. Είχαμε προβλήματα. Να πω ευχαριστώ στους συμπαίκτες τους προπονητές τη διοίκηση και τον κόσμο. Τελείωσε μία δύσκολη χρονιά. Όλα πήγαν καλά και συνεχίζουμε. Παίζαμε με έναν μεγάλο σύλλογο. Είναι από τις καλύτερες της Ευρώπης, με χαρακτήρα και ποιότητα. Ήταν σαφώς πολύ δύσκολο το έργο μας. Έχουμε απεριόριστο σεβασμό προς κάθε αντίπαλο. Η σειρά πήγε περίεργα με τα μπρέικ. Έτσι είναι. Όλα καλά όμως».

Αλλά και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μιλώντας και εκείνος στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ απέδωσε τα εύσημα προς τον ανιψιό του και σημερινό πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζοντας ότι είναι πανάξιος συνεχιστής του έργου που του έχουν αφήσει ως παρακαταθήκη, ο Παύλος Γιαννακόπουλος και ο ίδιος. «Είναι αλήθεια ότι έχουμε πάρει πολλούς τίτλους και πολλά πρωταθλήματα. Ένα μεγάλο μπράβο στον «Φράγκι» που πήρε την ομάδα και κατακτήσανε ένα ακόμα τίτλο. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι σε υψηλό επίπεδο από τον ανιψιό μου. Για εμάς είναι μια δικαίωση όλης της οικογένειας. Μπράβο σε όλους που κράτησαν ψηλά τον Παναθηναϊκό και πήραν το νταμπλ και φέτος» τόνισε ο κ. Γιαννακόπουλος.

Τις ευχαριστίες του προς τον Θανάση και το Δημήτρη Γιαννακόπουλο και όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού εξέφρασε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης: «Οι τίτλοι είναι υποχρέωση και καθήκον για τον Παναθηναϊκό. Είμαι υπερήφανος που τα καταφέραμε. Με τη συμπαράσταση πάντα της οικογένειας Γιαννακόπουλου και του κόσμου του Παναθηναϊκού, ξεπεράσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Ευχαριστώ τους παίκτες, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Θανάση για τη στήριξή τους! Συνεχίζουμε την παράδοση της ομάδας»!