Σήμερα η «πρώτη» για Καβάλα

Εν μέσω μετακομίσεων, διαμαρτυριών και συλλαλητηρίων η Καβάλα είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη της προπόνηση εν όψει της νέας περιόδου...

Εν μέσω μετακομίσεων, διαμαρτυριών και συλλαλητηρίων η Καβάλα είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη της προπόνηση εν όψει της νέας περιόδου.

Στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία οι «Αργοναύτες» θα ξεκινήσουν υπό την επίβλεψη του βοηθού προπονητή Γιώργου Μαραντά. Ο Σταύρος Ψωμιάδης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τεχνικό και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτός θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Αναμένεται να υπάρχουν και τέσσερις δικιολογημένες απουσίες από την πρώτη προπόνηση. Ο Ντουγκλάο είναι στη Βραζιλία και συζητάει με μια ομάδα της πατρίδας του που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Καβάλα και εφόσον συμφωνήσει και αυτός, τότε θα πωληθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει και ο Ονουάτσι, που κουβεντιάζει με ξένη ομάδα. Ο Ντιέ αντιμετωπίζει πρόβλημα με την βίζα, ενώ ο Αμπντούν ζήτηση και πήρε μεριές μέρες έξτρα άδεια λόγω ενός σοβαρού προσωπικού του προβλήματος.