Σε απολογία την Τετάρτη Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα

Σε συνέχεια των διώξεων που άσκησαν χθες οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ για το σκάνδαλο των «στημένων» ...

Σε συνέχεια των διώξεων που άσκησαν χθες οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ για το σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων, η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε σε απολογία για την επόμενη Τετάρτη (20/7, 16:00) τις εμπλεκόμενες ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα που υπάγονται στη δικαιοδοσία της.

Ετσι, κλήθηκαν σε απολογία η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και ο πρόεδρός της, Αχιλλέας Μπέος, καθώς και η ΠΑΕ Καβάλα και ο πρώην προπονητής της, Γιάννης Παπακώστας.

Βάσει των κανονισμών και του κατηγορητηρίου, οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν το φάσμα του υποβιβασμού από τη μεγάλη κατηγορία, ενώ τα φυσικά πρόσωπα απειλούνται με «βαριά» χρηματικά πρόστιμα και αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League έχει ως εξής:
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Τετάρτη 20-07-2011 κα ώρα 16:00 τις παρακάτω ΠΑΕ:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέα Μπέο (Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου): «Βάσει των αναφερομένων στην από 12/7/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ καλείσθε ενώπιον μας την Τετάρτη, 20-7-2011 και ώρα 16:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη.

Β) ΠΑΕ Καβάλα, Ι. Παπακώστα (προπονητή ποδοσφαίρου) : «Βάσει των αναφερομένων στην από 12/7/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ καλείσθε ενώπιον μας την Τετάρτη, 20-7-2011 και ώρα 16:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».