ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στεφανίδη για Ινσιμπάγεβα: Οι δηλώσεις της είναι ασεβείς...

Στεφανίδη για Ινσιμπάγεβα: Οι δηλώσεις της είναι ασεβείς...

Πληρωμένη απάντηση στη μικροψυχία της Γελένα Ισινμπάγεβα, η οποία αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς, όπως πολλοί Ρώσοι αθλητές, λόγω του σκανδάλου ντόπινγκ, έδωσε η «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη.

«Όποια και να κερδίσει το μετάλλιο δεν θα είναι ένα σωστό χρυσό μετάλλιο» είχε δηλώσει η Ρωσίδα επικοντίστρια Ινσιμπάγεβα, επιχειρώντας να υποβαθμίσει την προσπάθεια των συναθλητριών της και να παρουσιάσει εαυτόν ως ..αναντικατάστατη.

Σε δηλώσεις της η Κατερίνα Στεφανίδη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio 103,3 σημείωσε: «Από τη μία τη λυπάμαι, αλλά από την άλλη την καταλαβαίνω... Ωστόσο, κάνει λίγο λες και φταίμε εμείς, λες και μαζευτήκαμε όλοι και είπαμε να τη βγάλουμε έξω»

«Το θεωρώ και λίγο ασέβεια προς τις αθλήτριες. Το 95% των αθλητριών θα ήθελε να είναι η Ισινμπάγεβα στον αγώνα για να έχουμε την ευκαιρία να τη νικήσουμε. Αν είχα βγει δεύτερη με πρώτη την Ινσιμπάγεβα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες για μένα θα ήταν πάλι επιτυχημένοι. Θα είχα πάρει το ασημένιο μετάλλιο και θα είχα χάσει από την Ισινμπάγεβα».

«Από την άλλη την καταλαβαίνω», συμπλήρωσε, «Θα ήθελε να είχε αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να ολοκληρώσει έτσι την καριέρα της. Οι αγώνες όμως, κερδίζονται στο στάδιο», τόνισε.

Δηκτική υπήρξε και η απάντηση της Σάντι Μόρις: «Τα σχόλιά της ήταν άσεβή και άσχημα για τους ανθρώπους που ήταν εκεί έξω απόψε», είπε.

Σχετικές ειδήσεις