ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τάκλιν Μαχλά στον Βατσινά

Τάκλιν Μαχλά στον Βατσινά

Από τους πρώην μεγαλομετόχους ζήτησε ο Νίκος Μαχλάς, να αποδεχθούν την πρόταση που τους έχει γίνει από πλευράς ΟΦΗ και την διασφάλιση των χρημάτων που διεκδικούν (780 χιλιάδες ευρώ) μέσα από την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, σήμερα σε συνέντευξη τύπου.

Εξέφρασε την επιθυμία του μέχρι την Τετάρτη να τελειώσει το θέμα, καθώς και οι δικές του αντοχές έχουν τελειώσει. Ενώ ανέφερε ότι αν δεν «ξεμπλοκαριστεί» άμεσα το ζήτημα αυτό, δεν μπορεί να γίνει η είσπραξη των χρημάτων που περιμένει ο ΟΦΗ από τον ΟΠΑΠ και επειδή η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να προχωρήσει.
«Είμαι πρόεδρος στην πιο κρίσιμη περίοδο της ιστορίας της ομάδας αυτής. Στις 22 Σεπτεμβρίου συμφωνήσαμε με την πλευρά Βατσινά για το συμφωνητικό, αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη. Δεν ξέρω τι σκοπό έχουν οι άνθρωποι αυτοί. Εύχομαι να βρεθεί μια λύση. Η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Περιμένω μια λύση μέχρι την Τετάρτη γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο».

Τέλος, ο Νίκος Μαχλάς αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι αναφέροντας τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Αναστόπουλο και τον κόσμο του ΟΦΗ. «Είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν προπονητή αντάξιο της ιστορίας μας. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι τρομεροί χαρακτήρες και για αυτόν τον λόγο η ομάδα επιβιώνει στα δύσκολα. Και όταν έχεις έναν τέτοιο κόσμο που σε στηρίζει, τότε όλα πάνε καλά. Είδατε τι αποθέματα δύναμης, έχει αυτή η ομάδα».