Οδοντοτεχνίτης έκανε τον οδοντίατρο

Newsbomb

Οδοντοτεχνίτης έκανε τον οδοντίατρο

Μήνυση από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής.

Εξαγωγές δοντιών και άλλες οδοντιατρικές πράξεις, όπως η κατασκευή οδοντοστοιχίας χωρίς προηγούμενη λήψη αποτυπωμάτων και οδηγίες από οδοντίατρο, έκανε παράνομα οδοντοτεχνίτης στην Αττική.

Σύμφωνα με καταγγελία στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής, ο συγκεκριμένος εκτελούσε με αμοιβή οδοντιατρικές πράξεις, σε χώρο που δεν διαθέτει την προβλεπόμενη βεβαίωση λειτουργίας οδοντιατρείου.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής κατέθεσε μήνυση στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του οδοντοτεχνίτη, για παράνομη άσκηση του οδοντιατρικού επαγγέλματος.

«Τα φαινόμενα αντιποίησης του επαγγέλματος ως αποτέλεσμα της αναζήτησης φθηνών λύσεων από τους ασθενείς, απασχολούν καθημερινά το Σύλλογό μας. Θα πρέπει να κατανοήσουν και οι ασθενείς ότι οι φθηνές υπηρεσίες δεν συνδυάζονται, κατ’ ανάγκη, με την απαιτούμενη ποιότητα και δημιουργούν κινδύνους για την υγεία τους. Στην προοπτική του χρόνου η φθηνή λύση γίνεται πολύ ακριβή» δήλωσε ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, Αθανάσιος Υφαντής.

Ο κ. Υφαντής πρόσθεσε ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και την προάσπιση του επαγγέλματος.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved